19.6 C
Campulung Muscel
joi, 30 mai, 2024

A ÎNCEPUT MAREA ASFALTARE… DN 73 a fost predat constructorului STRACO Grup

Alte Știri

A fost semnat procesul verbal de predare – primire a DN 73 între secţia de Drumuri Naţionale Argeş şi constructor, astfel încât lucrările de modernizare a drumul naţional 73, Piteşti – Câmpulung au început. Investiţia are în acest moment finanţarea asigurată de la bugetul de stat. Lucrările vor dura 2 ani, pentru asfaltarea celor 116 kilometri, de la Piteşti la Braşov.

Este o promisiune care se realizează. Constructorul a început lucrările. S-a semnat procesul verbal de predare – primire a DN 73 între secţia de Drumuri Naţionale Argeş şi constructor. Vor fi lucrări de modernizare a şoselei, rigolelor, podurilor, podeţelor, intrărilor şi ieşirilor în drumul naţional.  Această investiţie înseamnă un drum de o calitate superioară, o cale rutieră modernă care face legătura între Muntenia şi Braşov, o promisiune pe care Consiliul Judeţean Argeş şi Guvernul României o onorează faţă de cetăţeni” a declarat Florin Tecău, preşedintele Consiliul Judeţean Argeş.

Înainte Piteşti-Câmpulung!

Constructorul a făcut public faptul că primii 47 de kilometri asfaltaţi se vor face pe traseul Piteşti-Câmpulung, urmând apoi asfaltarea până la Braşov.

Lucrarea constă în modernizarea DN73. Valoarea a investiţiei este de aproximativ 300 de milioane de lei. Durata execuţiei pentru DN 73, Piteşti – Braşov, este de 28 de luni” a precizat Sorin Enescu, director general STRACO Grup. Cei de la drumuri naţionale au făcut precizarea că vor fi luate în calcul şi cele peste 43 de podeţe, reabilitarea celor 3 poduri mari, Furnicoşi, Râul Doamnei şi Râul Târgului. ,,Mă bucur că au început lucrările, sper ca derularea să aibă loc în condiţii optime, la fel ca şi finalizarea pentru ca toată lumea să fie mulţumită în Argeş” a adăugat Gheorghe Mihăiţă, director secţia Drumuri Naţionale Argeş.

Ultimele Știri

Se închide Poșta din centrul Câmpulungului. Ce se va întâmpla cu serviciile acestui oficiu poștal?

Se închide Poșta din centrul Câmpulungului. Ce se va întâmpla cu serviciile acestui oficiu poștal? Din 2018, încoace angajații...

Alte știri din aceeași categorie