0.2 C
Campulung Muscel
duminică, 10 decembrie, 2023

A intrat într-un cap de pod cu Matizul. Iată ce s-a ales de mașină…

Alte Știri

A intrat într-un cap de pod cu Matizul. Iată ce s-a ales de mașină…Accidentul rutier s-a produs în localitatea Rucăr. La fața locului s-au deplasat pompierii de la Punctul de Lucru Rucăr, pentru a asigura măsurile specifice de prevenire și stingere a incendiilor.

Un echipaj SMURD de la Detașamentul Câmpulung și un echipaj SAJ au acordat primul ajutor calificat la trei persoane de sex feminin, iar ulterior doar două au fost transportate la spital cu leziuni ușoare.

Din verificările preliminare efectuate de polițiștii Biroului Rutier Câmpulung, s-a stabilit că o femeie de 55 de ani, din Rucăr, care conducea un autoturism pe DN 73, pe raza localității de domiciliu, din direcția Câmpulung spre Pitești, în împrejurări ce vor fi stabilite din cercetări, posibil pe fondul neadaptării vitezei în curbă la stânga, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, părăsind partea carosabilă și intrând într-un șanț betonat, situat pe partea dreaptă a drumului privind sensul său de deplasare.

În urma evenimentului au suferit leziuni ușoare pasagera dreapta față, de 54 de ani, din Mihăești, precum și pasagera spate, de 63 de ani, din Câmpulung, care au fost transportate la spital pentru îngrijiri.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 196 din Codul Penal, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut.

Ultimele Știri

Ce se va întâmpla cu toate cupoanele de transport pentru pensionari?

Ce se va întâmpla cu toate cupoanele de transport pentru pensionari? O inițiativă legislativă spune că tichetele de transport...

Alte știri din aceeași categorie