6.3 C
Campulung Muscel
marți, 20 februarie, 2024

A MURIT Claudiu Minea, tânărul care s-a chinuit mai bine de 30 de ani, prin spitale!

Alte Știri

Sâmbătă, 20 iunie, la serviciul 112, un tânăr sesiza că în blocul 17, scara C din Câmpulung, dintr-o garsonieră se simte un miros greu, şi că se pare că ar fi decedat un vecin de-al lor. Este vorba despre un bărbat de 34 de ani care era bolnav de ciroză de ani buni. Claudiu Minea avea această boală din copilărie. El a crescut la o casă de copii din Bughea de Jos şi apoi s-a lipit pe lângă diverse case să ajute în gospodărie şi aşa să-şi asigure traiul de zi cu zi. De vreo câţiva ani, de când boala se instalase vizibil, Claudiu nu a mai putut munci, astfel că nemaifiind bun de ţinut, toţi l-au dat la o parte. Acum primăria Câmpulung, şi-a făcut milă de el şi în urma studierii dosarului medial i-a fost dată cu chirie o garsonieră în blocul 17. Nici de această facilitate nu s-a prea bucurat Claudiu pentru că şi-a petrecut săptămânile prin spitale din Câmpulung, Piteşti şi Bucureşti. Avea pensie de handicap şi pentru a-şi putea cumpăra cele necesare era ajutat de nemţii dintr-o fundaţie de protecţia animalelor, aceştia strângeau lunar bani şi îi puneau într-un cont. Cu ajutorul acestor sume, Claudiu reuşea să trăiască decent. Nu lipseau nici persoanele care să îl păcălească, mereu pe lângă el se găsea câte cineva care spunea că îl ajută la diverse treburi ca să îi ia banii. În ce fel au reuşit sau nu, ei ştiu, însă de murit…Claudiu a murit aşa cum a venit pe lume, singur.

Se pare că o criză l-a pus la pământ acesta fiind zărit de vecini căzut pe podea complet dezbrăcat. Cum uşa era încuiată şi nimeni nu avea cheia, pompierii de la Detaşamentul din Câmpulung au spart uşa gasonierei şi poliţiştii au demarat cercetările în acest caz pentru a stabili dacă decesul a survenit din cauze naturale sau nu. La faţa locului a venit şi un echipaj al Ambulanţei, iar medicul a constatat decesul. Acesta survenise cu zile bune înainte de a fi descoperit. Cadavrul intrat în putrefacţie le-a dat mari bătăi de cap vecinilor care până spre miezul nopţii au stat pe afară sperând ca aerul să fie în cele din urmă curat şi pe scara lor, şi mai ales prin apartamentele din bloc. Trupul neînsufleţit a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Piteşti unde îi va fi efectuată necropsia.

 

Ultimele Știri

Surprize, surprize. Pe cine vor să cucerească PSD-iștii pentru funcția de primar la Câmpulung Muscel

Surprize, surprize. Pe cine vor să cucerească PSD-iștii pentru funcția de primar la Câmpulung Muscel. Adrian Bughiu, numit și...

Alte știri din aceeași categorie