-3.2 C
Campulung Muscel
joi, 30 noiembrie, 2023

A vrut să-i facă o surpriză soției, dar s-a ales cu o mare țeapă!

Alte Știri

Luna noiembrie nu a început tocmai bine pentru un tânăr ieșean. Acesta a vrut să-i facă un cadou soției și a mers la magazinul Beautik Haute Parfumerie din Palas Mall Iași. Când a ajuns acasă, a constatat că sticla era fisurată și că parfumul era vărsat în cutie.

Marți, 1 noiembrie 2022, în jurul orei 15:00, Răzvan Ivan a mers la Beautik Haute Parfumerie pentru a achiziționa un cadou pentru soția lui. Ajuns în magazin, lucrurile au funcționat normal, cu oferte, prezentări de produs și alte amabilități pentru a crea o experiență care să te determine să cumperi. Însă situația nu a fost pe măsura așteptărilor și acasă.

Răzvan Ivan, un tânăr ieșean, a mers la mall pentru a-i lua un cadou soției. Dorința acestuia de a-i pregăti o surpriză s-a dus pe apa sâmbetei, întrucât parfumul achiziționat a fost stricat. După prezentarea mai multor variante, clientul a mers pe varianta propusă de vânzătoare, anume parfumul Madawi. Conform celor spuse de Răzvan Ivan, lucrurile ciudate au început să se petreacă după ce a achitat produsul. Continuarea o găsiți AICI.

Ultimele Știri

Vestea grozavă a zilei. Pensionarii primesc „a 13-a pensie” în decembrie

Vestea grozavă a zilei. Pensionarii primesc „a 13-a pensie” în decembrie.  Cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă din acest an...

Alte știri din aceeași categorie