0.7 C
Campulung Muscel
vineri, 8 decembrie, 2023

Abracadabra cu posturile care trebuiau scoase la concurs la spitalul din Câmpulung

Alte Știri

Abracadabra cu posturile care trebuiau scoase la concurs la spitalul din Câmpulung. Managerul Nicolae Alexe a fost pus la colț în cadrul ședinței de Consiliu Local atunci când a primit aviz nefavorabil în vederea modificării statului de funcții al spitalului.

Posturile vacante care trebuiau scoase la concurs făceau referire la asistenții medicali pentru secția de Oncologie și pentru Farmacia cu circuit închis din cadrul spitalului.

Actualul manager a transformat mai multe funcții din cadre medicale cu studii superioare în cadre cu studii medii. La acest moment este o criză destul de mare de medici la spitalul din Câmpulung iar aleșii locali nu pot controla acest lucru.

Consilierul local, Ionel State i-a cerut managerului spitalului o listă cu problemele din spital în scris implicit situația financiară. Consilerul local, Nicolae Turtulea a întrebat dacă acreditarea spitalului este afectată din cauza abramburelii acestor posturi.

Managerul spitalului Nicolae Alexe s-a justificat în fața aleșilor locali că a procedat așa deoarece posturile sunt blocate pentru viitoare angajări până la începutul anului viitor.

Cert este că proiectul de hotărâre a fost scos de pe ordine de zi.

Ultimele Știri

Când vor avea toți pensionarii ȘOCUL vieții! Anunțul șefului Casei de Pensii

Când vor avea toți pensionarii ȘOCUL vieții! Anunțul șefului Casei de Pensii. Guvernul a anunțat cum calculezi ce pensie...

Alte știri din aceeași categorie