13.5 C
Campulung Muscel
marți, 27 februarie, 2024

Accident de muncă la cea mai mare fabrică din Argeș….

Alte Știri

Accident de muncă la cea mai mare fabrică din Argeș….

Două echipaje SMURD de prim ajutor calificat și terapie intensivă mobilă intervin în localitatea Oarja, la un operator economic, pentru a asigura asistența medicală în cazul unei persoane accidentate la locul de muncă.

Polițistii sunt, de asemenea, la fața locului, precum si alte organe abilitate in astfel de cazuri, unde la acest moment se desfășoară cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut.

În dimineața zilei de 22 aprilie a.c., polițiștii au fost sesizați prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112, despre faptul că la sediul unei societăți din comuna Oarja a fost găsit un bărbat decedat.

La fața locului au fost direcționați polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Albota, pentru primele măsuri, iar cercetările au fost preluate de către polițiștii Biroului de Investigații Criminale Pitești.

Din primele verificări s-a stabilit că un bărbat de 56 de ani, anjagat al societății, ar fi fost accidentat mortal de un utilaj, manevrat de un bărbat de 34 de ani.

În cauză va fi întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, precum și neluarea, respectiv nerespectarea măsurilor de sănătate și securitate în muncă, conform art. 192, 349 și 350 din Codul Penal, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești.

De asemenea, au fost sesizați și reprezentanții Inspectoratului Teritorial de Muncă Argeș.

Verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care tragicul eveniment s-a petrecut.

Foto: descriptiv

Ultimele Știri

Argeș. Reținut pentru că a spart un magazin. După ce și-a luat ce a vrut a dat foc…

Argeș. Reținut pentru că a spart un magazin. După ce și-a luat ce a vrut a dat foc... Luni în...

Alte știri din aceeași categorie