-0.4 C
Campulung Muscel
duminică, 10 decembrie, 2023

Accident moral. Șoferul avea o alcoolemie record

Alte Știri

Un șofer a omorât un biciclist luni, în comuna Tia Mare, din județul Olt. Pentru că bărbatul nu a putut să sufle în fiolă, polițiștii l-au dus spital pentru recoltarea probelor biologice Se pare că bărbatul avea o alcoolemie record, aproape 5 g/l alcool pur în sânge.

Un șofer în vârstă de 32 de ani a accidentat mortal un biciclist în vârstă de 40 de ani, în comuna Tia Mare, din județul Olt. Polițiștii l-au dus la spital pe șofer pentru recoltarea probelor biologice, deoarece acesta nu a putut sufla în fiolă.

Șoferul avea aproape 5 g/l alcool pur în sânge

Rezultatul probelor avea să aducă un nou record, aproape 5 g/l alcool pur în sânge. Prima probă recoltată a indicat valoarea de 4,87 g/l alcool pur în sânge. A doua probă recoltată a avut un rezultat de 4,27 g/litru.

Polițiștii l-au reținut pe șofer și continuă cercetările sub coordonarea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Corabia.

Judecătoria Corabia a admis propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Corabia și a dispus, pe numele șoferului, măsura arestării preventive pentru 30 de zile. Bărbatul a fost încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt, potrivit Mediafax.

foto descriptiv

Ultimele Știri

Ce se va întâmpla cu toate cupoanele de transport pentru pensionari?

Ce se va întâmpla cu toate cupoanele de transport pentru pensionari? O inițiativă legislativă spune că tichetele de transport...

Alte știri din aceeași categorie