6.3 C
Campulung Muscel
marți, 20 februarie, 2024

Aceasta este vila unde se retrage Nicolae Văcăroiu în Argeş!

Alte Știri

Unde se retrage în vacanţe fostul premier Nicolae Văcăroiu? Ajuns preşedintele Curţii de Conturi, demnitarul are o vilă de 600 de metri pătraţi în Argeş şi un apartament de lux în Poiana Ţapului.
Văcăroiu a fost preşedintele Senatului, prim-ministru (1992-1996) şi a ajuns pentru o lună chiar preşedintele interimar al României, în primavara lui 2007, când Traian Băsescu a fost suspendat din funcţie. Numit în octombrie 2008 ca preşedinte al Curţii de Conturi, funcţie de pe urma căreia primeşte un salariu lunar de 11.100 lei, la care se adaugă şi o pensie lunară de 3.100 de lei, demnitarul nu are griji financiare, iar concediile, de vară sau de iarnă, şi le face cu precădere fie la Ştefaăeşti (Argeş), fie la Poiana Ţapului, pe valea Prahovei. Daca la Ştefăneşti, Văcăroiu are un adevărat palat, o vilă de 600 de metri pătraţi trecută între timp pe numele soţiei, la Poiana Ţapului politicianul se mândreşte „doar” cu un apartament de 116 metri pătraţi situat într-o vilă impozantă. În ultima declaraţie de avere, Văcăroiu – care în Bucureşti locuieşte cu chirie într-o locuinţă RA-APPS – a trecut la capitolul „bunuri diverse” şi bijuterii, icoane şi ceasuri evaluate la 200.000 de euro, dar şi depozite în bănci, cumulate, de 112.283 euro şi 211.820 lei, potrivit wowbiz.ro.

Ultimele Știri

Surprize, surprize. Pe cine vor să cucerească PSD-iștii pentru funcția de primar la Câmpulung Muscel

Surprize, surprize. Pe cine vor să cucerească PSD-iștii pentru funcția de primar la Câmpulung Muscel. Adrian Bughiu, numit și...

Alte știri din aceeași categorie