6.3 C
Campulung Muscel
marți, 20 februarie, 2024

ADEVĂR sau SABOTARE? Se vrea ,,capul” directoarei din Lerești?

Alte Știri

Săptămâna trecută s-a declanșat un scandal ce i-a avut drept protagonişti, un cadru didactic şi un elev de clasa a II-a. Învăţătoarea Corina Coleş, cadru didactic cu experienţă, a fost arătată cu degetul de părinţii elevului, și anume de familia Zamfir. Părinţii au fost revoltaţi de faptul că fetiţa lor, a venit acasă cu o echimoză pe unul din obraji. Copila le-ar fi povestit că doamna învăţătoare a plesnit-o peste faţă şi pe mână avea un inel, iar de la acea bijuterie i-a rămas acel semn. Părinţii fetei, rromi din satul Pojorâta, au mers la învăţătoare să-i ceară socoteală de corecţia aplicată fetiţei lor, iar pe coridorul şcolii au avut loc schimburi de replici dure.

Incidentul, nu a rămas fără ecou, astfel că imediat s-a aflat în comună că învăţătoarea Coleş a lovit-o pe fiica familiei Zamfir. Familia copilei a făcut o sesizare la Inspectoratul Şcolar Argeş, în care informa conducerea instituţiei de faptul că la Lereşti se face şcoală cu pumnul, după care nu a mai vrut să facă nicio declarație retrăgându-și toate acuzațiile. Liderul romilor din Lerești, Viorel Pascu a luat legătura cu familia și cu cadrele didactice, iar acest scandal cum s-a aprins, s-a și stins! Pascu susține că acest incident nu a avut loc, pentru că nimeni nu vrea să facă vreo declarație oficială în acest sens. Pe surse, ne-a parvenit informația cum că se dorește ,,capul” directorului școlii, Ionela Catană, cel care trage sforile, precum clopotele la biserică fiind preot de meserie, este nimeni altul decât fostul director!

Ultimele Știri

Surprize, surprize. Pe cine vor să cucerească PSD-iștii pentru funcția de primar la Câmpulung Muscel

Surprize, surprize. Pe cine vor să cucerească PSD-iștii pentru funcția de primar la Câmpulung Muscel. Adrian Bughiu, numit și...

Alte știri din aceeași categorie