19.6 C
Campulung Muscel
joi, 30 mai, 2024

Află ce CAPACITĂŢI ai, în funcţie de ZODIE!

Alte Știri

Astrele ne-au înzestrat de la naştere cu unele capacităţi, de care, habar nu avem că le moştenim. Din cele mai vechi timpuri, fiecare om a deţinut cel puţin o capacitate supranaturală care l-a făcut să fie special, dar pe parcursul existenţelor acestea s-au pierdut pentru că aceştia nu au ştiu cum să şi le dezvolte.

BERBEC

Puterea supranaturală a Berbecului este intuiţia. Reuşeşte mereu să ia cele mai bune decizii, simte când un lucru nu este la locul lui şi se lasă urmat de instinct. Are încredere în el, ştie să gestioneze o problemă şi nu se lasă condus de ceilalţi.

TAUR

Taurul este atras de succes şi face tot posibilul să-l aibă. Este încăpăţânat, doreşte să se descurce singur în viaţă, fără ajutor. Simte când îl paşte un pericol sau când ceva rău urmează să i se întâmple.

GEMENI

Nativii din zodia Gemeni au o legătură strânsă cu viitorul. Îl pot prevedea cu o precizie ieşită din comun. Deşi ştiu cum s-ar putea întâmpla lucrurile, sunt destul de uşor de influenţat de cei din jur cu privire la deciziile pe care trebuie să le ia în viaţă.

RAC

Cei născuţi în zodia Rac sunt telepatici din naştere. Reuşesc să se conecteze, în special, cu cei dragi, dar şi cu cei apropiaţi. Reuşesc să simtă prin ce trec ceilalţi, chiar dacă nu se află lângă ei. Au o sensibilitate aparte şi au o relaţie destul de specială cu familia.

LEU

Leii reuşesc să convingă persoanele din jurul lor extrem de uşor. Au o capacitate de persuasiune aparte, iar apropiaţii sunt fermecaţi de acest dar. Ştiu cum să-şi spună punctul de vedere şi cum să facă ca lucrurile să fie favorabile lor.

FECIOARA

Fecioarele au premoniţii care se adeveresc. Ca şi în cazul Berbecului, au o intuiţie ieşită din comun şi se pricep să analizeze informaţiile şi să le pună cap la cap. Nu de puţine ori, prietenii le ascultă ce au de zis deoarece nu au dat greş niciodată.

BALANŢĂ

Balanţele reuşesc să simtă persoanele care mint sau care poartă o mască. Se pricep să citească o persoană de prima dată de cum o văd, dacă este bună sau dacă ascunde ceva. Au o relaţie specială cu apropiaţii, în special, cu familia.

SCORPION

Scorpionii au capacităţi extrasenzoriale şi reuşesc să ia legatura cu spiritele care au trecut în nefiinţă sau să intre în contact cu lumea de dincolo. Poate părea ciudat, însă se pricep să descifreze chiar un mesaj venind din altă lume. Le place să-şi înfrunte temerile şi să trăiască fiecare clipă.

SĂGETĂTOR

Nativii din zodia Săgetător au o legătură specială cu Divinitatea. Sunt credincioşi şi au încredere în credinţa lor, fiind convinşi că vor fi ajutaţi. Au o atitudine pozitivă şi stiu exact ce să facă ca să le fie bine.

CAPRICORN

Capricornii reuşesc să ia legatura cu lumea astrală, prin intermediul viselor. Important este să înveţe să le descifreze. De regulă, sunt atenţi la ceea ce visează, deoarece consideră că fiecare vis are o anumită semnificaţie.

VĂRSĂTOR

Vărsătorii fac tot posibilul să fie înconjuraţi de prieteni şi familie. Empatia este puterea lor specială şi reuşesc să simtă, ce simt şi ceilalţi. Sunt nişte prieteni adevăraţi, iar prietenii îi susţin în toate problemele.

PEŞTI

Nativii din Peşti sunt consideraţi cu cele mai multe puteri speciale. Au premoniţii, se pricep să interpreteze un vis şi nu-i poate nimeni păcăli. Fiind nişte fiinţe foarte sensibile, în permanenţă simt nevoia să vină în sprijinul aproapelui.

 

Ultimele Știri

Se închide Poșta din centrul Câmpulungului. Ce se va întâmpla cu serviciile acestui oficiu poștal?

Se închide Poșta din centrul Câmpulungului. Ce se va întâmpla cu serviciile acestui oficiu poștal? Din 2018, încoace angajații...

Alte știri din aceeași categorie