29.4 C
Campulung Muscel
miercuri, 19 iunie, 2024

Aflaţi care sunt dulciurile preferate ale comisarului european, Corina Creţu!

Alte Știri

 

Corina Creţu este comisar european pentru Politică Regională în Parlamentul European. De profesie jurnalist, Corina Creţu a devenit cunoscută după ce a devenit o apropiată a fostului preşedinte Ion Iliescu, căruia i-a fost purtător de cuvânt. Numele acesteia mai este asociat şi cu cel al fostului secretar de stat american Colin Powell.

De curând comisarul european Corina Creţu a devenit extrem de cunoscut şi în Argeş după ce a devenit naşa de botez a mezinului familiei Bucura-Oprescu, băiatul deputatului Simona şi al prefectului Mihai. Cum evenimentul s-a organizat la un cunoscut local din Piteşti, dulciurile au fost comandate la cofetăria ,,Un Băiat şi O Fată” din Câmpulung. De ce deliciile dulci de la Câmpulung au avut întâietate în faţa celor din Piteşti? Pentru că dulciurile făcute de cofetăriile ,,Un Băiat şi O Fată”, conduse de Florina Vuţei sunt preferatele Corinei Creţu dar şi ale familiei Bucura- Oprescu. Mai mult decât atât Corina Creţu a declarat într-un cerc extrem de restrâns că pentru toate evenimentele importante din viaţa ei, depune toate eforturile să comande deliciile dulci de la renumitul brand ,,Un Băiat şi O Fată”. Corina Creţu a rămas profund impresionată şi de tortul de botez al micuţului Mihail Alexandru care a fost tipic românesc asortat perfect cu costumaşul micuţului confecţionat la Marama Musceleană. ,,Am ales pentru micuţul meu Mihail Alexandru, costumul popular pe care l-a purtat la botez pentru că în cele mai importante evenimente ale vieţii noastre nu este bine să ne uităm originile muscelene. Pentru ca totul să fie în ton, am purtat şi eu un costum popular, iar tortul l-am comandat să fie cu decor tradiţional ca şi alte multe elemente. Sunt mândră că am origini muscelene, o să îl educ şi pe băiatul meu să respecte tradiţiile muscelene, să fie mândru că este muscelean dar şi român cu suflet de argeşean”, ne-a precizat deputatul Simona Bucura – Oprescu.

Ultimele Știri

Momente emoționante. 43 de notari publici noi, în România

Momente emoționante. 43 de notari publici noi, în România. Ceremonia de depunerea a jurământului a avut loc la Ministerul...

Alte știri din aceeași categorie