11.7 C
Campulung Muscel
marți, 27 februarie, 2024

Aflați cine a dipărut și cine a apărut pe lista PSD-ului pentru Consiliu Local!

Alte Știri

A fost întocmită lista cu cei care vor intra din partea PSD, în cursa pentru alegerile locale din această vară pentru funcțiile de consilieri locali la Câmpulung. Apar unele modificări în sensul că foști consilieri locali au dispărut de pe listă, fiind înlocuiți cu alții noi. De exemplu, Maria Cotenescu nu se mai regăsește pe lista PSD-ului pentru funcția de consilier local, aceasta țintind către o funcție de consilier județean. De asemenea Iuliana Hirică, soția viceprimarului Bogdan David nu mai apare pe liste, deoarece ar fi izbucnit o serie de scandaluri mediatice. Pentru că Maria Cotenescu îi va lua locul, pe lista pentru Consiliu Județean Argeș lui Gheorghe Sârbu, acesta a fost trecut pe lista pentru Consiliu Local, probabil va primi un loc eligibil, deoarece mare i-a fost supărarea când a auzit că Maria Cotenescu este susținută de Șerban Valeca pentru județ, fostul profesor fiind susținut o lungă perioadă de timp de către Constantin Nicolescu.

Iată care sunt cei 26 de consilieri locali, în ordine alfabetică urmând ca președintele partidului, Gheorghe Marin să le dea poziții eligibile în funcție de aportul adus în partid!

Nicolae Albescu,  Maria Alexandru,  Estera Ambruş,  Cornel Băjan, Victor Bîna, Mărgărin – Şerban Blidaru, Constantin Coman, Dan Dănescu, Gheorghe Dugulan, Ionel Dumitrache, Nicolae Dumitru Dumitrescu, Laurenţiu Dudun, Andreea Fărcăşanu, Ion Iliescu, Mirabela – Mihaela Manea, Petruţa Miriţă, Mihai Mirea, Marius Moloiu, Gabriel Neacşu, Florin Pană, Mihai – Cristian Pestriţu, Aurelia Poponete, Gheorghe Sîrbu, Marian Stanciu, Ioan Gigore Stănescu, Ioan – Liviu Ţâroiu.

Ultimele Știri

Argeș. Reținut pentru că a spart un magazin. După ce și-a luat ce a vrut a dat foc…

Argeș. Reținut pentru că a spart un magazin. După ce și-a luat ce a vrut a dat foc... Luni în...

Alte știri din aceeași categorie