35.2 C
Campulung Muscel
marți, 16 iulie, 2024

Aflaţi schimbările aduse de Luna Nouă din Berbec, pentru nativii zodiacului!

Alte Știri

Încă din cele mai vechi timpuri, lunii i-au fost atribuite diverse caracteristici şi a fost asociată cu fenomene paranormale, care depăşesc nivelul înţelegerii umane. Efectele sale asupra comportamentului oamenilor au fost adesea asociate cu instabilitatea emoţională, romantismul, nesiguranţa sau chiar vampirism. Luna are un afect puternic asupra noastră, iar numeroase studii au demonstrat de-a lungul timpului importanţa sa în viaţa noastră. Ciclul lunar durează 28-29 zile şi trece prin 4 faze distincte: luna nouă, primul pătrar (luna în creştere), luna plină şi ultimul pătrar (luna în descreştere).

FAZELE LUNII: Între Luna Nouă şi Luna Plină – faza Lunii este în creştere. Între Luna Plină şi Luna Nouă – faza Lunii este în descreştere.

Luna Nouă este caracterizată de conjuncţia dintre Soare şi Lună, Luna trecând printre Pământ şi Soare. Este momentul noilor începuturi, al starturilor importante, al noilor proiecte şi iniţiative. Este bine ca orice acţiune ce necesită evoluţie sau creştere să înceapă la luna nouă: o afacere, o casă, însămânţări, etc.

Luna în creştere – următoarele 14 zile după luna nouă – tot ceea ce trebuie să asimileze organismul, tot ceea ce-l formează şi-l întăreşte va avea o acţiune dublă (acum se dau vitamine, minerale, cineva se poate îngrăşa mai uşor). Sunt propice activităţile intelectuale, se reţine totul mai uşor, nu este foarte eficientă curăţenia, pentru ca praful se depune mai uşor în această perioadă.

Luna Plină este opoziţia Soarelui cu Luna pe cercul zodiacal, Pâmântul fiind interpus între cele două corpuri cereşti. Este momentul apogeului, al împlinirii şi succesului, al finalizărilor şi culegerii roadelor.

Luna în scădere – următoarele 14 zile după luna plină – acum operaţiile şi intervenţiile chirurgicale reuşesc cel mai bine şi sunt uşor suportate de pacienţi, toate muncile manuale din casă sunt mai uşor făcute, tot ce mâncăm nu se depune atât de uşor. Măştile cosmetice acţionează mai bine, orice tratament de purificare, de drenaj (curăţenie fiere, rinichi) este mai eficient. Sunt mai eficiente activităţile desfăşurate în grădină sau natură. Ţine mai mult curăţenia din casă.

Persoanelor care doresc să scape de anumite obiceiuri, cum ar fi lăsatul de fumat, slăbire, etc. li se recomandă să facă acest lucru atunci când luna este în descreştere. Totodată, cei mai mulţi copii au fost concepuţi în perioadele în care luna se afla în creşterere, deci fertilitatea femeilor este mai mare între Luna Nouă şi Luna Plină.

Ritualurile de înfrumuseţare sunt şi ele în strânsă legătură cu fazele lunii. Dacă ne tundem parul sau ne tăiem unghiile în perioadele în care luna este în creştere (între Luna Noua şi Luna Plină), acestea vor creşte şi se vor regenera mult mai repede.

Copacii sau florile se plantează tot în perioada în care luna este în creştere, pentru că doar aşa se vor dezvolta armonios şi sănătos. Acelaşi lucru se aplică şi în cazul recoltei. Atenţie: nu este indicat ca plantele să fie mutate din ghivece sau pământ atunci când luna se află în descreştere.

Pentru a începe o cură de slăbire, cea mai propice perioadă este atunci când luna este în descreştere, iar de acelaşi lucru se ţine cont şi în agricultură: nu se pun seminţe la sădit atunci când luna se află în aceasta fază.

În ceea ce priveşte starea de sănătate, s-a dovedit că riscurile unei operaţii chirurgicale cresc în perioadele în care luna este în descreştere, organismul neprimind un aport energetic eficient. Faza de Lună Plină măreşte hemoragiile, de aceea ar trebui evitate aceste zile pentru operaţii chirugicale. Strămoşii noştri cunoşteau influenţa lunii asupra organismului şi-şi coordonau diferitele activităţi în functie de aceasta. Aceştia observaseră că în anumite zile au mai multa poftă de dulce, iar în altele de sărat ori acru, ceea ce însemna că organismul lor le transmitea anumite semne.

Ce ne aduce Luna Nouă în Berbec

Luna Nouă în Berbec ne cere să ne adunăm sau să ne scuturăm bine, apoi să ne fixăm obiective îndrăzneţe, curajoase, prin care să ne punem în valoare pe noi înşine. Guvernatorul acestei Luni Noi, Marte, formează conjuncţie cu Mercur în Taur, favorizând atât flerul pentru identificarea calităţilor necesare şi disponibile, a oportunităţile de valorificare eficientă a acestora, cât şi lupta susţinută pentru atingerea obiectivelor stabilite. Vulnerabilitatea acestor demersuri stă în păstrarea unei linii de acţiune sau a unui plan doar din încăpăţânare, rigiditate, lăcomie (care poate calca în picioare cinstea şi onoarea) sau orgoliul care ne poate împiedica să admitem diverse soluţii doar pentru că nu ne aparţin. Reacţiile pot fi de-a dreptul furioase şi fără drept de apel, ceea ce afectează profund comunicarea interumană. Iar neînţelegeri aparent minore pot escalada în scandaluri publice.

BERBEC

Luna Nouă în Berbec din 18 aprilie 2015, vine cu şansa unui restart după ultima perioadă marcată de eclipse şi de ultima cuadratură Uranus-Pluton ce v-a provocat enorm încă din 2012, în ceea ce priveşte relaţia cu autoritatea şi evoluţia carierei. Acum vă puteţi fixa ţeluri noi şi îndrăzneţe în orice domeniu al vieţii. Luaţi totuşi în calcul că nu toate aspectele de detaliu stabilite în preajma acestui fenomen rămân bătute în cuie. Schimbările de situaţie vor apărea în perioada imediat următoare, dar pentru aceste modificări positive din vieţile dumneavoastră trebuie să aveţi răbdare.

TAUR

Luna Nouă în Berbec din 18 martie 2015, reprezintă un moment de început, de fixare a unor obiective noi, derivate din convingerile intime prezente, nu din regrete şi balast moral, adunat din experienţele trecute şi învăţăturile altora.

GEMENI

Un moment important pentru Gemeni, din acest an este şi faza de Lună Nouă în Berbec din 18 aprilie 2015, ce marchează o schimbare de obiective pe termen lung. În esenţă, aveţi prilejul de a vă defini un drum social nou, în care să vă remarcaţi, să câştigaţi popularitate prin promovarea calităţilor voastre individuale, unice. Tot în preajma acestei date, se formează cuadratura dintre Venus în Gemeni şi Neptun în Peşti, care ar trebui să  fie un avertisment că relaţiile pasagere, pe care reuşiţi să vi le faceţi cu atâta uşurinţă, nu pot fi temelie pentru planuri de carieră pe termen lung.

RAC

Luna Nouă în Berbec din 18 aprilie 2015 vizează tot cariera şi imaginea publică. Este momentul unui restart pentru construirea unui drum către noi obiective în acest sector de viata, ai căror piloni ar trebui să fie iniţiativa, curajul şi onestitatea. Tranzitul lui Marte (pe parcursul întregii luni) în Taur favorizează relaţiile cu prietenii sau persoane ce vă protejează. De aici pot veni chiar beneficii materiale.

LEU

Luna Nouă în Berbec din 18 aprilie 2015 reprezintă un moment propice de reînnoire a obiectivelor de dezvoltare pe termen lung prin studiu, călătorii şi relaţii cu oamenii ce au îndrăznit lucruri deosebite şi vă pot deveni exemple sau chiar îndrumători.

FECIOARĂ

Luna Nouă în Berbec din 18 aprilie 2015 vizează tot valorile, mai ales cele mari, deţinute în comun cu alte persoane. Este un moment de fixare a unor obiective noi în privinţa achiziţiilor şi gestionării averii, un moment în care să vă afirmaţi cu onestitate şi curaj dorinţele.

BALANŢĂ

Luna Nouă în Berbec aduce un moment propice pentru un nou început, nu neapărat printr-o relaţie nouă, ci printr-o abordare proaspătă. Profitaţi de contextul astral pentru a vă fixa noi obiective parteneriale, bazate pe sinceritate şi pe curajul de a va manifesta liber personalitatea.

SCORPION

Luna Nouă în Berbec din 18 aprilie 2015 vine ca o gură de aer proaspăt, ajutându-vă să schimbaţi abordarea în colaborări, să vă fixaţi noi obiective pentru îndeplinirea cărora acţionaţi cu îndrăzneală, dar şi onestitate. Poate marca si o revenire din punct de vedere al sănătăţii, acolo unde eclipsa a lăsat urme.

SĂGETĂTOR

Luna Nouă în Berbec din 18 aprilie 2015 este un alt moment propice dragostei pentru partener, pentru copii, pentru viaţă în general. Vă puteţi fixa obiective cu adevărat îndrăzneţe în acest segment de viaţă.

CAPRICORN

Luna Nouă în Berbec din 18 aprilie 2015 vizează trecutul, familia, locuinţa. Aveţi oportunitatea de a privi trecutul cu curaj, asumându-vi-l cu onestitate şi de a va stabili obiective noi şi curajoase în privinţa vieţii de familie şi a locuinţei.

VĂRSĂTOR

Luna Nouă în Berbec din 18 aprilie 2015 reprezintă un moment bun pentru a vă fixa obiective noi şi îndrăzneţe în privinţa unor studii, poate chiar în domenii de pionierat.

PEŞTI

Luna Nouă în Berbec din 18 aprilie 2015 este momentul ideal pentru fixarea unor scopuri clare în materie de câştigarea banilor. Totul este să credeţi în voi şi să îndrăzniţi. Cu iubire, CONITA HOROSCOPISTA

Ultimele Știri

Cel mai tânăr prefect din România a ascultat problemele locuitorilor din Bughea de Jos

Cel mai tânăr prefect din România a ascultat problemele locuitorilor din Bughea de Jos. Prefectul Dragoș Predescu face vizite de...

Alte știri din aceeași categorie