13.5 C
Campulung Muscel
marți, 27 februarie, 2024

Ai acum ocazia! Fii un fashion star la VIVO! Piteşti

Alte Știri

Primăvara asta, îţi înnoieşti garderoba cu premiile de la VIVO! Piteşti. Cabinele de probă din centrul comercial își deschid cortinele către pasionații de fashion! Fii un fashion star, fă-ţi un selfie în cabina de probă în ţinuta preferată, postează-l pe Facebook cu hastag-ul #vivofashionstar şi poţi câştiga unul din cele 10 premii săptămânale constând în vouchere cadou de 100 de lei.

VIVO! Piteşti le-a pregătit o surpriză clienţilor pasionaţi de fashion, shopping şi fotografie! Centrul comercial lansează provocarea de a deveni un fashion star printr-o nouă campanie cu premii care le va capta atenţia piteştenilor în perioada 20 martie -21 aprilie, le va pune imaginaţia la treabă şi îi va plimba prin magazinele preferate. Primăvara și-a intrat total în drepturi, așa că și ținuta noastră de zi cu zi trebuie să fie una fresh și exact pe placul fiecăruia. Dacă vrei să-ţi înnoieşti garderoba sezonul acesta, o poţi face foarte simplu, cu premiile oferite de VIVO! Piteşti. Centrul comercial s-a gândit la clienţii săi și le oferă șansa de a câștiga unul din cele 10 premii săptămânale constând în vouchere cadou în valoare de 100 lei cu care îşi pot achiziţiona produse din colecţiile de primavară – vară din magazinele participante! VIVO! Fashion Star este una dintre cele mai dinamice competiţii care se va desfăşura în perioada 20 martie -21 aprilie în VIVO! Piteşti. Ea va pune la încercare creativitatea, cunoştinţele despre fashion şi, totodată, va scoate la iveală talentul la fotografie al piteştenilor pentru că vor fi provocaţi să-şi facă un selfie în ţinuta preferată. După ce au dat o tură prin magazinele lor preferate din centrul comercial şi au găsit piesele vestimentare cu care să alcătuiască o ţinută care să-i reprezinte, participanţii la campanie trebuie să se pozeze în ţinuta respectivă. Aceştia fie îşi pot face un selfie în oglinda cabinei de probă, fie pot ruga personalul din magazin să le facă o poză cu ținuta aleasă de ei.

Ulterior trebuie să publice imaginea pe contul personal de Facebook, în mod public, alături de un check in în VIVO! Piteşti şi hashtag-ul #vivofashionstar. www.vivo-pitesti.com

Fiecare magazin participant la campanie va avea un sticker pe vitrină şi în cabina de probă, pe oglindă. Cele 10 premii săptămânale vor fi acordate sub formă de vouchere de cumpărături în valoare de 100 lei fiecare, putând fi folosite de câştigători în magazinele partenere ale campaniei, în perioada 27 martie – 31 mai 2017, pentru achiziţionarea ţinutei dorite. Selecția câștigătorilor se va face prin tragere la sorţi cu ajutorul site-ului random.org.

Numele acestora va fi publicat pe pagina de Facebook a centrului comercial, www.facebook.com/VIVOPitesti. Mai multe detalii şi regulamentul campaniei pot fi consultate pe site-ul VIVO! Piteşti, www.vivo-pitesti.com, şi pe pagina de Facebook a centrului comercial, www.facebook.com/VIVOPitesti.

Ultimele Știri

Argeș. Reținut pentru că a spart un magazin. După ce și-a luat ce a vrut a dat foc…

Argeș. Reținut pentru că a spart un magazin. După ce și-a luat ce a vrut a dat foc... Luni în...

Alte știri din aceeași categorie