a href="http://www.trafic.ro/statistici/ziaruldinmuscel.ro">ziaruldinmuscel.ro

9.6 C
Campulung Muscel
duminică, 2 aprilie, 2023

Alegeri cu fast la Organizația PSD Câmpulung

Alte Știri

Alegeri cu fast la Organizația PSD Câmpulung. Evenimentul are loc la un local public din orașul de la poalele Mateiașului cu peste 300 de participanți.

Pe lângă spuma județului Argeș, sunt prezenți la eveniment, politicieni de la alte partide, oameni de afaceri, reprezentanți ai unor instituții.

Alegeri cu fast la Organizația PSD Câmpulung

Președintele PNL Câmpulung, Bogdan David a luat cuvântul la microfon invitat de moderatorul evenimentului, Simona Bucura-Oprescu. A spus că dorește ca să se întâmple ceva bun în Câmpulung.

A fost de acord cu sloganul pesedistilor, Împreună redăm măreția Câmpulungului. Organizația PSD Câmpulung a ajuns la 700 de membri. A plecat de jos. Erau aproape 100 când Simona Bucura-Oprescu a decis să preia conducerea partidului.

Cei prezenți au primit o carte, pe care Simona Bucura-Oprescu a denumit-o cartea neagră cu titlul Elena Lasconi a îngropat Câmpulungul stradă cu stradă.

Acestă carte au primit-o toți invitații iar Corina Scarlat a prezentat-o pagină cu pagină în fața celor prezenți, pe video proiector.

Concluzia pesediștilor este că locuitorii acestui oraș nu au parte decât de circ politic. Dar și de promisiuni deșarte. Se folosește un limbaj neadecvat funcției de primar.

A doua oară câmpulungenii, nu trebuie lăsați înșelați!, aceasta este concluzia Organizației PSD Câmpulung.

Ultimele Știri

Cupoanele CFR gratuite ale pensionarilor înlocuite cu 5 alimente importante

Cupoanele CFR gratuite ale pensionarilor înlocuite cu 5 alimente importante. Deputatul PSD Gabriel Zetea i-a propus ministrului Muncii un proiect...

Alte știri din aceeași categorie