11.9 C
Campulung Muscel
duminică, 14 aprilie, 2024

Alertă într-un cartier al Câmpulungului. Ce au descoperit vecinii și s-au îngrozit

Alte Știri

Alertă într-un cartier al Câmpulungului. Ce au descoperit vecinii și s-au îngrozit. Pompierii de la Detașamentul din Câmpulung au fost solicitați să intervină de urgență, la blocul D4, din cartierul Grui. Apelantul a fost sora unei femei care nu mai știa de ea mai bine de câteva zile.

Alertă într-un cartier al Câmpulungului. Ce au descoperit vecinii și s-au îngrozit

Ajunși la fața locului pompierii au deblocat ușa apartamentului unde a fost indicată adresa și au găsit o femeie de 74 ani căzută în bucătărie, semiconștientă cu hipotermie. Pompierii i-au acordat primul ajutor la fața locului după care au transportat-o cu SMURD-ul la spitalul municipal din Câmpulung pentru mai multe investigații de specialitate.

Pompierii din Câmpulung chemați de urgență pentru un câine. Ce s-a întâmplat în curtea lui…

Pompierii din Câmpulung chemați de urgență pentru un câine. Ce s-a întâmplat în curtea lui…Apelul disperat a venit pe 112. Cel care a cerut ajutor a spus că o persoană este căzută în curtea locuinței, inconștientă, fără aparținători la această adresă. În ultima perioadă pompierii au avut parte numai de intervenții ciudate. Ba să salveze animale sălbatice cum ar fi căprioare, pisici și acum câini. Pompierii s-au deplasat de urgență cu un echipajele din dotare.

CITEȘTE ȘI. VIDEO. Așa ceva rar mai vezi! Trafic blocat pe raza localității Dragoslavele

Aceștia au încercat imobilizarea animalului cu accesoriile din dotare. Apoi au preluat victima căzută în casă și i-au acordat primul ajutor medical, după care au transportat-o la CPU al spitalului municipal din Câmpulung.

Ultimele Știri

VIDEO. Șoc și groază ce se poate vinde din vitrina acestui magazin situat în buricul Câmpulungului din Muscel

VIDEO. Șoc și groază ce se poate vinde din vitrina acestui magazin situat în buricul Câmpulungului din Muscel. Am...

Alte știri din aceeași categorie