11.9 C
Campulung Muscel
duminică, 25 februarie, 2024

Alimentul căutat de toată lumea se vinde la LIDL. Are un preț super avantajos

Alte Știri

Alimentul căutat de toată lumea se vinde la LIDL. Are un preț super avantajos. Produsul adorat de toți românii pe care Lidl îl bagă la raft de sâmbătă, 13 ianuarie 2024. E din marca Pilos și reducerea este uriașă. Se va vinde rapid în toate magazinele din țară. Grăbește-te dacă vrei să îl prinzi!

Merge de minune pentru prăjituri, clătite și găluște umplute, dat se poate consuma și alături de mămăligă și cârnați. Se încadrează perfect și la compoziția pentru cheesecake-uri pentru că oferă o consistență și o cremozitate aparte.

Rețetele culinare nu se opresc aici și sunt extrem de diverse. Ei bine, produsul care poate fi un ingredient pentru multe feluri de mâncare este brânza de vaci. Aceasta se găsește la găletușă, cu o greutate de un kilogram.

Alimentul căutat de toată lumea se vinde la LIDL. Are un preț super avantajos

Și prețul este unul pentru toate buzunarele și pentru care merită să mergi la Lidl. Se va găsi pe rafurile supermarketului începând de sâmbătă, 13 ianuarie 2024, numai cu suma de 11,99 lei. Reducerea este generoasă.

Anterior, prețul de la raft al acestui aliment a fost de 19,99 lei, bani care rămân acum în portofelele clienților care trec pragul magazinului. Acesta este unul dintre cele mai iubite de români pentru prețuri mici și pentru diversitate.

Pilos, un brand extrem de popular la Lidl

Pilos este unul dintre cele mai populare branduri care se găsesc pe rafturile magazinului Lidl. Foarte mulți români cumpără aceste produse pentru calitatea superioară, dar și pentru prețurile foarte avantajoase.

Majoritatea produselor sunt fabricate în România de Lacto Food, compania care a preluat și producţia de iaurturi BioEF. Unele dintre lactate sunt produse și în afara granițelor țării, printre acestea numărându-se smântâna de 150 de grame cu un conținut de 20% grăsime.

Ultimele Știri

Uluitor câte minciuni. În ce se va transforma o piață dintr-un cartier al Câmpulungului

Uluitor câte minciuni. În ce se va transforma o piață dintr-un cartier al Câmpulungului. Este vorba despre cea mai...

Alte știri din aceeași categorie