14.6 C
Campulung Muscel
duminică, 11 iunie, 2023

Amenzi uriașe dacă “faci o combinație” cu voucherele de vacanță

Alte Știri

Amenzi uriașe dacă “faci o combinație” cu voucherele de vacanță. Orice unitate de cazare sau agenție de turism care acceptă tichete emise pentru altă persoană va fi amendată cu 13.300 de lei.

Vouchere de vacanță în valoare de 1.450 de lei brut, în 2023. Potrivit Ordinului 3498/2022, aceste tichete se acordă personalului încadrat în unitățile/ instituțiile de învățământ de stat.

Acum aveți platforma la îndemână pentru ca anunțul dumneavoastră să apară în ziarul nostru. Puteți stabili singuri, durata apariției. E interesant nu? Trebuie doar să intrați pe ziaruldinmuscel.ro, la rubrica MICA PUBLICITATE, apoi să vă adăugați anunțul cu doar 3 lei.

Amenzi uriașe dacă “faci o combinație” cu voucherele de vacanță

Ministerul Educației și alte instituții publice din subordinea/ coordonarea acestuia, care a desfășurat activitate în anul curent, indiferent de durata acesteia.

În cazul încadrării în sistem de cumul/plata cu ora, voucherele de vacanță sunt acordate de către angajatorii unde beneficiarii în cauză își au funcția de bază, potrivit legii. Beneficiarii au obligația de a depune la unitate/instituție o declarație, în scris, în care să precizeze angajatorul unde au funcția de bază.

Ce este interzis să faci cu voucherele de vacanţă

  • să foloseşti voucherelor de vacanță pentru achiziționarea altor servicii decât cele prevăzute.
  • să comercializezi voucherelor de vacanță în schimbul unor sume de bani și/sau al altor bunuri și/sau servicii.

Autorităţile anunţă pedepse drastice pentru românii care vând voucherele de vacanţă în 2023. Amenda ajunge la 26.600 de lei.

Ultimele Știri

Unde trebuie să vă adresaţi dacă nu aţi primit cardurile sau dacă nu au fost încărcate

Unde trebuie să vă adresaţi dacă nu aţi primit cardurile sau dacă nu au fost încărcate. Autorităţile vin cu răspunsuri...

Alte știri din aceeași categorie