SPA UBF: Unic în Câmpulung! Fiți frumoase și iubite acasă!
SPA UBF: Unic în Câmpulung! Fiți frumoase și iubite acasă!

SPA UBF: Unic în Câmpulung! Fiți frumoase și iubite acasă!

Unic în Câmpulung! Managerul Florina Vuței, prin multă muncă și devotare reușește să bucure sufletul doamnelor și domnișoarelor care vor trece pragul SPA-ului, unde alături de Un Băiat și O Fată se pot bucura de înfrumusețare corporală, ce cu singuranță le va aduce succesul acasă și în cuplu, pentru că acest aspect este atât de necesar în zilele noastre!

După cum bine știm SPA înseamnă destindere pentru mușchi și minte, relaxare totală, răsfaț al trupului și confort al spiritului. Termenul care desemnează locația în care găsesc toate acestea provine din abrevierea unei expresii latine: Sanitas Per Aquam – Sănătate prin Apă. La un SPA poți beneficia pe lângă aceste terapii, de ritualuri aparte ce se realizează după aceeași rețetă în toate instuțiile sau poți beneficia de ritualuri și tratamente proprii sub semnătura, unui anumit centru SPA. Ritualurile includ de obicei și o sedință de masaj, de un anumit tip (lomi lomi, shiatsu, thai etc.), o exfoliere, o împachetare, și de cele mai multe ori și o baie.

Pe lângă masajele terapeutice (spate și gât de exemplu), de relaxare, sau masajele care provin dintr-o filosofie veche de mii de ani (ex.masajul ayurvedic, polinezian care difuzează și canalizează fluxul energetic în corp și spirit, aducând liniște și îmbunătățind tonusul) există și elemente de nelipsit dintr-un centru welness care au consacrat Spa-urile, precum sunt sauna și dușul Vichy.

Există mai multe tipuri de saună (uscată, cu infraroșu, aromosaună…) iar fiecare răspunde anumitor preferințe. Indiferent de sauna aleasă, efectele ei sunt: înlăturarea tensiunii musculare, detoxifierea, stimularea arderii grasimilor și întărirea sistemului imunitar. Dusul Vichy poate fi un tratament hidroterapeutic în sine sau face parte integrantă din unele tratamente corporale, cum ar împachetările și/sau exfolierile. Ritualurile au fost create pentru a vă asigura obținerea celor mai bune rezultate, într-un timp cât mai scurt cu ajutorul dușului Vichy, a saunei și a dușului emoțional, având efecte terapeutice diverse de relaxare, remineralizare, detoxifiere și tonifiere.

Brand-ul “Un Băiat și o Fată” vă propune o gamă de servicii cu ritualuri ce conțin arome organice delicioase de cacao, scorțisoară, anason, citrice, mentă etc și masaje cu uleiuri 100% naturale. Pentru adăugarea de “plus valoare” și alinierea la trendul actual de terapii cu ajutorul sistemelor performante vom insera programul de remodelare corporală și tratamentul de epilare definitivă cu IPL, precum și un program organic de slăbire și tonifiere și câteva ritualuri faciale 100% natural.

CE SUNT DUȘURILE EMOȚIONALE?

Dușurile emoționale sunt asemenea unei ploi tropicale parfumate, luminoase și sonore care deconectează corpul și îi conferă vigoare. Dușul este foarte util pentru a răcori corpul după saună și pentru a ajuta sistemul vascular să revină la stadiul inițial. Acest tip de duș acționează ca un masaj tonic și profund. Dușurile emoționale sunt dușuri cu presiuni, temperaturi și arome cu eucalipt, mentă sau mango. Putem experimenta senzații unice create de alternarea programelor: Tropical, Ceață Rece, Baie Cromatică, Masaj Lateral, Jet Orizontal de apa rece și Duș Aromatic. Vă putem bucura de revigorarea organismului, accelerarea procesului de regenerare a pielii, hidratarea și stimularea sistemului circulator. Designul modern și elegant al acestor echipamente sunt fabricate în Italia de brandul Laghetto.

DAR FINISH SAUNA?

Din momentul în care organismul nostru este expus la o temperatură mai mare de 42˚C, se autoreglează, prin dilatarea porilor și declanșarea unui proces de termosudare, pentru a pierde astfel cât mai repede căldura în exces. Expunerea la temperaturi ridicate creează o stare de febră arficială, proces cunoscut sub numele de hipertermie. Febra face parte dintr-un proces de vindecare naturală a organismului, stimulează sistemul imunitar printr-o producere sporită de anticorpi și interferon. Printre beneficii enumerăm: stimularea circulației sangvine, prevenirea răcelii, gripei, amigdalitei. Pielea capătă elasticitate, organismul elimină toxinele și este un suport în tratarea infecților căilor respiratorii. Folosirea saunei nu este recomandată persoanelor cu probleme cardiace și cu hipertensiune arterială.

SĂ VĂ VORBIM ȘI DE JACCUZI!

Printre beneficiile căzii cu hidromasaj enumerăm: relaxarea musculaturii, eliberarea constant de endorfine și noradrenalină, diminuarea efectelor stresului asupra organismului, îmbunătățirea calității somnului, stimularea circulației sangvine și reducerea tensiunii arteriale, creșterea mobilității articulare și a forței musculare, redobândirea coordonării, diminuarea spasticității, dezvoltarea echilibrului, esențial în mers. Cada cu hidromasaj este dotată cu sisteme de igienizare și filtrare permanentă a apei și are o temperatură de 29˚C. În dotare se regăsesc sezlongurile din mozaic, care sunt încălzite și au o ergonomie studiată pentru a vă oferi o experiență unică de relaxare.

DUȘUL VICHY CA CEL DIN FRANȚA!

Numele Vichy vine de la orașul Vichy din sudul Franței. În antichitate se numea Aquis Calidis, oraș Gallo- Roman, ce a fost fondat în apropierea râului Allier, regiune în care încă se mai descoperă vechile stațiuni din acele vremuri, fapt ce dovedește existența terapiilor termale încă din acele timpuri.

Proprietățile apelor VICHY: Tratarea bolilor reumatoide, digestive, obezitate și boli metabolice; Înlatură oboseala musculară, redă tonusul; Redă vitalitatea pielii, are efect antianging; Întărește sistemul imunitar; Tratează pielea ce suferă de hiposensibilitate tactilă, stimulează și întărește activitatea nervoasă de la nivelul pielii; Stimulează circulația sângelui.

MASAJE ȘI TERAPII

Experiență inedită sub cele 7 capete de duș suspendate pulverizează pe corp o ploaie de apă caldă, în timp ce un terapeut efectuează un masaj energizant. Pentru completarea ritualurilor SPA recomandate vom introduce în meniul de terapii următoarele:

Masaj de relaxare (poate fi aromoterapeutic cu presopunctură);

Masaj de tonifiere (este mai energizant și oferă o senzație de lifting corporal);

Masaj cu bețe de bambus (pentru persoanele care doresc o detensionare musculară și articulară);

Terapie Shiatsu (se efectuează prin haine – poate fi pe saltea sau pe patul de masaj);

Terapie Thai (se efectuează prin haine – pe saltea);

Terapii scurte (masaj doar la picioare, spate, scalp, sau faciale diferite);

Împachetări pe zone (pentru spate dureros, sau pentru picioare cu edeme sau alte probleme);

Masaj cu pietre vulcanice;

Exfolieri diferite extrase din ritualurile recomandate.

REMODELARE CORPORALĂ HI-TECH

B-SHAPE – este soluția pentru modelarea corpului care utilizează ultrasunete modulate și masaj endodermic pentru a crea o procedură eficientă pentru problemele estetice cauzate de celulită, ideal pentru reactivarea circulației sângelui, îmbunătățirea oxigenararii la nivel celular care facilitează metabolismul corespunzător al tegumentelor și tesutului subcutanat. Ultrasunetele modulate împreună cu masajul endodermic atacă în mod eficient celulita și depozitele de grăsime localizate, cu rezultate care pot fi văzute de la prima sedință.

PROGRAMUL DE SLĂBIRE BIO PHYT’S

Un program de slăbire bazat pe ingrediente 100% naturale, certificate BIO și manevre de masaj atent selecționate, potrivite corpului constituțional pe care îl aveți. Format din 3 etape de tratament complemetare, acesta este desfășurat de-a lungul a minim 6 săptămâni cu o frecvență regulată de 2 ședințe pe săptămână.

EPILTECH – lumina în serviciul frumuseții!!!

Epil Tech este soluția pentru tratamente personalizate de fotoepilare progresivă. Se folosește energia luminii pentru a ajunge la foliculii de păr și împiedică creșterea lor. Sistemul nostru de ultimă generație permite individualizarea tratamentului de epilare definitivă în funcție de caracteristicile fizice ale fiecărei persoane (fototip), astfel încat tratamentul să fie nedureros, eficient, rapid și cu efecte de lungă durată. Fotoepilarea este îndepărtarea părului cu ajutorul luminii prin deteriorarea în mod selectivă a foliculilor de păr, fără a dauna țesuturilor adiacente. Melanina absoarbe lumina şi o conduce către foliculul de păr, unde este transformată în căldura, distrugând celulele germinale, care hrănesc părul. Eliminând aceste celule, părul moare şi cade la un interval de 15 zile de la tratament. Încă de la prima ședință 30% din firele de păr vor dispărea. La sfârșitul tratamentului părul va fi eliminat în proporție de 90%. Părul rămas va fi foarte rar, subțire, decolorat și fin. Niciodată fotoepilarea nu atinge gradul de 100%!

CONTACT ȘI PROGRAMĂRI SPA

Program de lucru: deschis zilnic în intervalul 10.00-22.00, mai multe detalii pe www.centrulspacampulung.ro.

About The Author

Related posts