16.9 C
Campulung Muscel
luni, 25 septembrie, 2023

ANDREI ARON. “Am muncit pe brânci toți din spital, timp de 4 luni pentru a-l redeschide după COVID”. VIDEO

Alte Știri

ANDREI ARON. “Am muncit pe brânci toți din spital, timp de 4 luni pentru a-l redeschide după COVID”. S-a uitat foarte repede că spitalul municipal Câmpulung a fost închis pentru pacienții non-covid în perioada Pandemiei. Acestea au fost declarațiile consilierului pe probleme de Sănătate, Andrei Aron, pe lângă multe altele în fața consilierilor locali la ultima ședință de Consiliul Local.

Andrei Aron, împreună cu managerul spitalului, Florea Petrina și fostul manager, Mădălin Iordache au venit la invitația primăriței Elena Lasconi în fața aleșilor locali pentru a vorbi despre activitatea acestei instituții spitalicești.

Acum aveți platforma la îndemână pentru ca anunțul dumneavoastră să apară în ziarul nostru. Puteți stabili singuri, durata apariției. E interesant nu? Trebuie doar să intrați pe ziaruldinmuscel.ro, la rubrica MICA PUBLICITATE, apoi să vă adăugați anunțul cu doar 3 lei.

Asta pentru că în ultima perioadă s-a aruncat cu noroi în această unitate spitalicească, în conducere, în medici și angajați. Fake news-urile au circulat și încă mai circulă, dar la Câmpulung din păcate zvonistica are influență foarte mare asupra oamenilor.

ANDREI ARON. “Am muncit pe brânci toți din spital, timp de 4 luni pentru a-l redeschide după COVID”. VIDEO

Cert este că spitalul municipal Câmpulung a trecut printr-o perioadă foarte dificilă după ce a fost închis în perioada Pandemiei.

“La sfârșitul anului 2020, spitalul era închis fiind spital suport doar pentru pacienții Covid a deservit tot județul iar oamenii uită acest lucru. Fac presiuni asupra medicilor și angajaților considerând că lucrurile au revenit la normal așa ușor.

Medicii au muncit pe brânci la deschiderea spitalului, din noiembrie 2020 a durat 4 luni de zile până când am deschis spitalul. Și cred suntem primii în topul spitalelor din România care am găsit circuite mixte și le-am avizat.

După un an jumătate de Pandemie în care toată lumea a fost speriată, de acest spital noi a trebuit să o luăm de la zero.

Să creștem încrederea populației Câmpulungului care de multe ori, a trebuit să meargă în alte părți. Să creștem încrederea că pacienții nu trebuie să aștepte până în ultimul moment pentru ca apoi să nu se poată face nimic. Lucruri pe care eu consider că am reușit să le facem.

Cifrele nu mint, ori de câte ori rostogolim o informație neadevărată, nu va prinde adevăr”, a declarat consilierul pe probleme de Sănătate, Andrei Aron în fața aleșilor locali.

Ultimele Știri

Câți bani vor lua în plus la pensie cei cu venituri mici și foarte mici

Câți bani vor lua în plus la pensie cei cu venituri mici și foarte mici. Guvernul a decis majorarea...

Alte știri din aceeași categorie