Cu ce partid votați la alegerile parlamentare, din 6 decembrie?

PSD
PNL
USR PLUS
PRO ROMANIA SOCIAL - LIBERALĂ
PMP

Andrei Aron, primul consilier care își donează indemnizația din banii publici
Andrei Aron, primul consilier care își donează indemnizația din banii publici

Andrei Aron, primul consilier care își donează indemnizația din banii publici

Fostul director al spitalului municipal Câmpulung, Andrei Aron este în mandatul 2020 – 2024, consilierul primarului pe probleme de Sănătate din nordul județului Argeș.

Medic stomatolog, antreprenor, dezvoltatorul primei clinici stomatologice din Câmpulung, Andrei Aron este un tânăr de 36 de ani. A revenit în orașul natal în 2012, atunci când a deschis clinica Dental Evolution Center, administrată printr-o firmă deschisă în anul 2010 în Brașov. Este pasionat de automobilism, în anul 2017 făcându-și debutul în Campionatul Național de Viteză în Coastă la volanul unui automobil Dacia Sandero, cu care a suferit și un accident în timpul unei curse. 

Așa cum a anunțat și în campania electorală, atunci când Elena Lăsconi l-a prezentat că va deveni consilierul primarului dacă va câștiga scaunul de edil al orașului Câmpulung, Andrei Aron nu se dezice.

A anunțat și în prima conferință de presă că nu are nevoie de bani de la instituțiile publice și că salariul său îl va dona lună de lună, către proiectele spitalului municipiului Câmpulung.

,,Spitalul Câmpulung va fi condus într-o simbioză între primărie și spital, lucru care nu s-a întâmplat până acum. Nu mă interesează niciun ban de la Stat și vă anunț că salariul pe care îl primesc pentru că trebuie să reprezint primarul va fi donat pentru toate proiectele pe care le vom face în spital și nu numai.

Dacă se deschide spitalul voi plăti o parte din testele pentru gravide vom folosi banii în proiectele de reabilitare a spitalului. Voi face publică în fiecare lună, contribuția mea din salariu”, a declarat consilierul primarului pe probleme de Sănătate, Andrei Aron.

Rămâne de văzut ce consilieri locali îl urmează la donații pe Andrei Aron pentru că în campania electorală pentru alegerile locale s-au făcut foarte multe promisiuni – cum că cei care vor câștiga o funcție în administrația locală nu sunt interesați de bani ci de binele comunității, renunțând chiar și la indemnizație – .

About The Author

Related posts