6.3 C
Campulung Muscel
sâmbătă, 26 noiembrie, 2022

Angajații din primăria Câmpulung au fost premiați! Trofeul fondurilor europene

Alte Știri
Câmpulung Muscel, singurul oraș din țară, câștigă premiu la Gala “România modernizată cu fonduri europene” în cadrul Programului Operațional Capacitate Umană. Este strict meritul echipei și a partenerilor din proiect. Nu în ultimul rând este meritul comunității care s-a implicat, a scris primarul Elena Lasconi pe pagina sa de socializare.
Sunt tare mândră de voi! Bravoooo, Iuliana Ungureanu, Violeta Iarca, Daniela Buzescu, Ramona Simion, Iuliana Husea, Bogdan Popescu, Marian Neagoe, Eduard Mihail, Cătălin Bădiță, Dan Dănescu, Silviu Stănescu! Vă mulțumesc tuturor celor care v-ați implicat!
E grozav ce se întâmplă, mai ales că în competiție au intrat aproape 2730 de proiecte POCU. S-au premiat doar două Primării din țară: comuna Hilișeu Horia din Botoșani și noi, Câmpulung Muscel, singurul municipiu din România.
Să ai un singur angajat pe fonduri europene și să faci performanță națională când alte Primării au o armată de angajați pentru proiecte e mare lucru. Te iubesc, Iuliana și te apreciez enorm!
Suntem pe lista de onoare a proiectelor derulate prin Ministerul Fondurilor Europene, asta ne-a spus ministru Marcel Boloș.
Credeți-mă, e doar începutul.
Ieri am semnat încă un contract de finanțare pe POCU de peste 11 milioane de lei și sunt sigură că vom fi premiați și la următoarea gală. În ultimii doi ani am depus proiecte europene de peste 500 de milioane lei, a mai scris primărița Lasconi.
Ultimele Știri

Persoanele care vor primi anul viitor 1.400 de lei pentru plata facturilor la energie și vouchere pentru alimente

Persoanele care vor primi anul viitor 1.400 de lei pentru plata facturilor la energie și vouchere pentru alimente. Anunţul...

Alte știri din aceeași categorie