-0.4 C
Campulung Muscel
duminică, 29 ianuarie, 2023

ANTREPRENORUL Argeșului. Claudia Angheloiu, unul din proprietarii fabricii de articole vestimentare

Alte Știri

ANTREPRENORUL Argeșului. Claudia Angheloiu, unul din proprietarii fabricii de articole vestimentare. Orașul Curtea de Argeș  a avut o bogată tradiție în croitorie, știm bine câtă lume lucra la fabrica 6 Martie, asta o spune Claudia Angheloiu, unul din proprietarii fabricii de articole vestimentare, Giorgal, din Curtea de Argeș.

Foarte greu găsesc forță de muncă calificată, însă s-au orientat și au făcut un parteneriat cu Liceul Tehnologic Regele Mihai I. “Anul acesta vom avea o primă clasă, de 12 elevi, care va face practică la noi în fabrică”, ne-a spus Claudia.

➡️ Afacerea a început în 2015, iar acum în fabrica de lângă gară, lucrează 30 de persoane. Mare parte din producție merge la export în Franța și Italia, iar cealaltă parte a produselor o găsiți fie online, fie direct în magazinul din Curtea de Argeș.

“Pandemia covid ne-a afectat foarte tare, ne-am reprofilat pe producție de măști, iar o dată cu lansarea programului IMMINVEST am aplicat pentru finanțare și am reușit să luăm creditul.”

Orientați să găsească mereu soluții și să se adapteze, Claudia și Dorin sunt încrezători că viitorul va fi unul de succes și pentru afacerea lor dar și pentru orașul regal.

Susținerea producătorilor locali este crucială pentru dezvoltarea economiei locale și a forței de muncă.

Mult succes în continuare!, se arată în postarea pe pagina de socializare a lui Cosmin Petrescu – PNL Curtea de Argeș o inițiativă personală sub denumirea un antreprenor pe săptămână.

 

Ultimele Știri

Doi inspectori de la Fisc prinși în flagrant când cereau mită

Doi inspectori de la Fisc prinși în flagrant când cereau mită. Cei doi inspectori din cadrul Direcţiei Generale Antifraudă...

Alte știri din aceeași categorie