-7 C
Campulung Muscel
joi, 9 februarie, 2023

ANTREPRENORUL lunii. 80 de locuri de muncă. Produse biodegradabile și compostabile 100%

Alte Știri

ANTREPRENORUL lunii. Un tânăr întreprinzător, care, într-o perioadă de timp scurtă, a reușit să dezvolte în orașul Mioveni o importantă societate care oferă astăzi peste 80 de locuri de muncă, iar potențialul este în continuă dezvoltare.

Într-o societate unde autoritățile locale cer să se pună accent pe protecția mediului prin metode sustenabile, la Mioveni, mai exact în Racovița, la SC SAMPLAST DAN PRODUCTION SRL, Cătălin Iancu oferă soluții de calitate în domenii precum HoReCa, retail, delivery, merchandising și multe altele.

Aici se produc peste 500 de repere, fabricate cu tehnologie modernă, la standarde de calitate certificată la nivel European. Seturi de tacâmuri de unică folosință din lemn sau bioplastic – obținut din resurse regenerabile precum amidonul de porumb, caserole termosudabile, pahare și tăvițe de diverse forme și mărimi din carton, precum o gamă vastă de ambalaje și cutii din carton natur, ambalaje speciale pentru transport sau adaptate comerțului.

Produsele rezultate sunt biodegradabile și compostabile 100%, realizate din materiale de calitate superioară, eco friendly, fără plastic sau alte elemente similare.
Firma din Mioveni propune soluții inteligente, eficiente și sustenabile nu doar în Retail și HoReCa, oferind multe alte produse și servicii personalizate în funcție de nevoile beneficiarului. Managementul de producție, de mediu și igienă respectă standardele internaționale și reprezintă calitate garantată și siguranța testată a tuturor produselor realizate în această societate.

Pentru comenzi și colaborări, nu ezitați să apelați la profesioniștii SC SAMPLAST DAN PRODUCTION SRL.

Ultimele Știri

Informația momentului. Scandal pe un transformator

Informația momentului. Scandal pe un transformator. De câteva zile, în comuna Bughea de Sus. Mai multe familii au fost...

Alte știri din aceeași categorie