-3.2 C
Campulung Muscel
joi, 30 noiembrie, 2023

Anunț important pentru furnizorii de servicii medicale!

Alte Știri

Furnizorii de servicii medicale care intenţionează să intre în relaţie contractuală cu Casa de Asigurări de Sănătate Argeş, o pot face în perioada imediat următoare, respectiv în luna iulie a anului în curs.

Pentru procesul de contractare aferent perioadei august-decembrie 2019, fiecare furnizor de servicii medicale, medicamente cu şi fără contribuţie personală în tratamentul ambulatoriu/ dispozitive medicale sanitare, trebuie să corespundă condiţiilor privind relaţiile contractuale: documente, condiţii de eligibilitate, etc.
Datele, precum şi procedura de desfășurare a procesului de contractare pentru anul 2019, vor fi publicate în presă, pe site-ul instituţiei www.casag.ro şi la sediul instituţiei din bulevardul IC Brătianu, nr. 62, Piteşti.
Pentru furnizorii de servicii medicale care la data de 30.06.2019 se afla în relaţie contractuală cu CAS Argeş, se vor încheia acte adiţionale la contractul existent, până la 31.07.2019, prin acordul părţilor, asigurându-se, astfel, continuitatea acordării asistenţei medicale.
Ultimele Știri

Vestea grozavă a zilei. Pensionarii primesc „a 13-a pensie” în decembrie

Vestea grozavă a zilei. Pensionarii primesc „a 13-a pensie” în decembrie.  Cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă din acest an...

Alte știri din aceeași categorie