-0.4 C
Campulung Muscel
duminică, 10 decembrie, 2023

Anunț important. Se deschid porțile fabricii unde se modelează țiglă după o tradiție de sute de ani

Alte Știri
Profi, primul retailer 100% românesc, organizează vineri, pe 23 septembrie, de la ora 14:00în localitatea Apoș din județul Sibiu, un eveniment special dedicat promovării producătorilor locali, salvării și promovării patrimoniului cultural din regiune. Cu această ocazie vor fi celebrați 700 de ani de la atestarea documentară a localității Apoș. Evenimentul va fi onorat de prezența Majestății Sale Margareta, Custodele Coroanei.
 
În cadrul evenimentului vor avea loc mai multe activități: prânz cu produse locale de la producători autohtoni, plimbări cu trăsura, activități pentru copii, concerte de muzică folk și plimbări cu bicicleta, plimbare cu caii și poneii la herghelia din Apoș, construită în vechea casă parohială din sat în urma unei investiții de 200.000 de euro din fonduri europene.
De asemenea, invitații pot vizita singura țiglărie tradițională din regiune, unde se modelează țiglă după o tradiție păstrată din generație în generație, veche se sute de ani, și care a fost reconstruită cu sprijinul asociației Regelui Charles al III-lea. 
Ultimele Știri

Ce se va întâmpla cu toate cupoanele de transport pentru pensionari?

Ce se va întâmpla cu toate cupoanele de transport pentru pensionari? O inițiativă legislativă spune că tichetele de transport...

Alte știri din aceeași categorie