16.9 C
Campulung Muscel
luni, 25 septembrie, 2023

ARGEȘ. Mascați, câini, forță! Oamenii legii au rupt tot ce au tras pe dreapta. VIDEO

Alte Știri

ARGEȘ. Mascați, câini, forță! Oamenii legii au rupt tot ce au tras pe dreapta.

Poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor rutiere municipale şi orăşeneşti vor continua acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere. Precum şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulaţie.

ARGEȘ. Mascați, câini, forță! Oamenii legii au rupt tot ce au tras pe dreapta. VIDEO

În dimineața zilei de 08 septembrie a.c., polițiștii argeșeni au desfășurat o acțiune complexă, pe DN 7, pe raza comunei Bascov.
La activități au luat parte polițiștii Serviciului Rutier Argeș, o echipă canină din cadrul Serviciului Criminalistic, luptători ai Serviciului Acțiuni Speciale Argeș, precum și polițiști din cadrul Inspectoratului General pentru Imigrări – Serviciul Imigrări Argeș.

Activitățile desfășurate de polițiști argeșeni au atât o latură de prevenire și descurajare, cât și o latură de depistare și sancționare a conducătorilor auto care nu respectă regulile de circulație pe drumurile publice.
În cadrul acțiunii au fost realizate 15 testări cu aparatele etilotest și 4 testări cu aparatul DrugTest.

În acest context, polițiștii Serviciului Rutier Argeș au depistat, în jurul orei 08:00, un bărbat de 37 de ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea, județul Vâlcea, care conducea un autoturism având aplicate plăcuțe cu numere provizorii, iar din verificările efectuate s-a stabilit că numerele erau atribuite unui alt autovehicul, iar autoturismul în cauză nu era înmatriculat.
Ca urmare a celor constatate, în cauză a fost întocmit dosar penal conformn art. 334, alin. 1 și 2 din Codul Penal, iar verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care faptele au fost săvârșite.

Ultimele Știri

Câți bani vor lua în plus la pensie cei cu venituri mici și foarte mici

Câți bani vor lua în plus la pensie cei cu venituri mici și foarte mici. Guvernul a decis majorarea...

Alte știri din aceeași categorie