30.2 C
Campulung Muscel
miercuri, 24 iulie, 2024

ARGEȘ: S-a deschis Târgul de carte “JuniorFest”

Alte Știri

ARGEȘ: S-a deschis Târgul de carte “JuniorFest”

Pe platoul din fața Bibliotecii Județene Argeș, începând de astăzi, 13 iunie, până duminică,16 iunie, sute de cărți pentru copii dar și pentru adulți își așteaptă cititorii, la Târgul de Carte “JuniorFest”.

Cea de-a patra ediție a târgului s-a deschis cu lansarea cărții „Povești cu tâlc” scrisă de Maria Muscalu, cea mai tânără scriitoare din România.

ARGEȘ: S-a deschis Târgul de carte “JuniorFest”

Maria Muscalu are 10 ani și este elevă în clasa a III-a la Școala “Mihai Eminescu” din Pitești.

CITEȘTE ȘI. Anunțul momentului în România. Ce se întâmplă cu pensiile private ale oamenilor

Este pasionată de lectură, în mod special de povești și nuvele.

“În primul rând, vreau să transmit felicitările conducerii Consiliului Județean Argeș, ale domnului  președinte Ion Mînzînă, pentru organizarea celei de-a IV –a ediții a târgului de carte “JuniorFest” pentru păstrarea tradiției, și pentru continuarea ei.

CITEȘTE ȘI. Data când primesc beneficiarii cardurilor sociale, cei 250 de lei, în luna iunie

Vă felicităm, în egală măsură, pentru tot ceea ce faceți pentru comunitatea argeșeană, pentru activitățile din cadrul acestui târg, dar și pentru activitățile care vor urma pe perioada vacanței.

Mă bucură faptul că avem printre noi cititori cu vârste atât de fragede care reprezintă viitorul. Consiliul Județean Argeș conștientizează rolul și importanța culturii și, în acest sens, investește mult în ceea ce înseamnă infrastructura culturală.

CITEȘTE ȘI. Documentul secret care îți umflă la maxim pensia după recalculare. Seniorii habar nu au asta!

Și nu sunt doar declarații, ci sunt proiecte concrete. Mă refer aici la investițiile în reabilitarea unor monumente și clădiri importante, este vorba de Muzeul Județean Argeș.

Galeria de Artă „Rudolf Schweitzer-Cumpăna”.

Cetatea Poenari, Teatrul de Copii “Așchiuță.

Va urma, cu siguranță, și Biblioteca Județeană Argeș.

CITEȘTE ȘI. Județul din România, campion la recalcularea pensiilor. Ce trebuie să primească acești români, de la poștași?

Vă doresc mult succes în activitate și dragi copii să vă bucurați de cărțile aduse de cele 10 edituri prezente aici, cărora le mulțumesc și de toate activitățile pe care biblioteca le organizează pe perioada verii și nu numai” – Roxana Stoenescu, director executiv Direcția Cultură, Turism și Tineret, din cadrul Consiliului Județean Argeș.

Urmărește știrile Ziarului din Muscel și pe pagina de Facebook, pe grupul Cititorii Ziarului din Muscel, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp.

Ultimele Știri

Vin vești bune pentru anumiți români! Statul plătește 1.000 euro de persoană

Vin vești bune pentru anumiți români! Statul plătește 1.000 euro de persoană. Măsurile propuse de Ministerul Educației, de acordare...

Alte știri din aceeași categorie