6.3 C
Campulung Muscel
sâmbătă, 26 noiembrie, 2022

Argeșenii răsplătiți cu premii. Argeșul demonstrează că RECICLEAZĂ

Alte Știri

A.D.I Servsal Argeș în parteneriat cu Eco-Positive şi primăriile din județul Argeș au implementat un program, venit în sprijinul argeșenilor și al autorităților locale, care a vizat implicarea și responsabilizarea tuturor în domeniul protecției mediului, prin colectarea corectă și trimiterea la reciclare a deșeurilor de echipamente electrice și electronice (DEEE) denumit

“Argeșul RECICLEAZĂ!”. Campania s-a desfăşurat pe o perioadă de două luni

Județul Argeș a fost împărţit în opt zone, iar colectorul autorizat Save The World by Recycling a pus la dispoziţie două numere de telefon gratuit de Tel Verde şi a asigurat preluarea gratuită a aparatelor electrice grele sau voluminoase, de la domiciliu, sediu de firmă sau instituție.

,, În urma acestei campanii, pe raza judeţului Argeş, s-au colectat peste 140 tone de deșeuri electrice şi electrocasnice. Este cea mai mare cantitate colectată in cadrul unei astfel de acțiuni și pe această cale dorim să mulțumim autorităților locale pentru implicare și în mod special locuitorilor din județul Arges, care au participat efectiv la colectarea acestor tipuri de deșeuri.

Cetățenii au fost răsplătiţi cu premii, în urma unei tombole făcute pe cele 8 zone, constând în 16 electrocasnice puse la dispoziţie pentru fiecare zonă în parte şi anume:

 – 5x Fier de călcat x 8 zone

 – 5x Cafetiera x 8 zone

 – 5x Mașina de găurit x 8 zone

 – 1x Cuptor cu microunde x 8 zone.

Extragerea câștigătorilor pentru cele 128 de premii a avut loc la primăria Mioveni. Campania de colectare se va relua într-un format similar în lunile septembrie, octombrie și noiembrie.

Mulțumim partenerilor de la Eco-Pozitiv, colegilor din ADI Servsal Arges și ecovoluntarilor pentru organizare, diseminare de informații și pentru faptul că au arătat că „se poate”, transmite directorul ADI Servsal, Gabriel Moiceanu.

Ultimele Știri

Autogara Montana din Câmpulung. Adevărat focar de infecție…VIDEO

Autogara Montana din Câmpulung. Adevărat focar de infecție...S-a împlinit un an de când primăria Câmpulung a eliberat un certificat de...

Alte știri din aceeași categorie