35.2 C
Campulung Muscel
marți, 16 iulie, 2024

ARGEȘUL CURAT. Pesediștii câmpulungeni au înroșit malurile unui râu. VIDEO

Alte Știri

ARGEȘUL CURAT. Pesediștii câmpulungeni au înroșit malurile unui râu.

Zeci de membrii ai Organizației PSD Câmpulung au organizat azi o campanie de ecologizare în zona podului Gobej din orașul de la poalele Mateiașului.
“Nu suntem la prima campanie de ecologizare de acest gen. Trebuie să fim în armonie cu natura. Dorim ca acțiunea noastră de astăzi să fie preluată de fiecare generație. PSD Argeș și echipa de la Câmpulung va mai face astfel de acțiuni. Nu ne vom opri aici”, a declarat Prim-vicepreședintele din Organizația PSD Câmpulung, Ciprian Neculăescu.

ARGEȘUL CURAT. Pesediștii câmpulungeni au înroșit malurile unui râu. VIDEO

Natura înseamnă viață, iar astfel de acțiuni sunt menite să protejeze mediul înconjurător și să asigure un viitor sustenabil pentru generațiile viitoare.
Ecologizarea este o responsabilitate a tuturor, mai ales morală, ce trebuie să fie transmisă din generație în generație.
“Organizația PSD Câmpulung este alături de campania ARGEȘUL CURAT declanșată la nivel județean. Ne dorim mult mai multă curățenie în orașul nostru. Asta înseamnă viață.
Trebuie să armonizăm cu natura. Alături de colegii mei am făcut voluntariat. Dorim să fie o formă de educare. Să nu mai aruncăm gunoaiele pe spațiul verde.
Oamenii trebuie să înțeleagă că trebuie să protejăm natura și orașul în care trăim”, a declarat președintele Organizației PSD Câmpulung, Georgel Mădulărea.

“Zi frumoasă de mai, Câmpulung, oraș de munte. Unde să petreci timpul mai bine decât în natură? Împreună cu colegii din PSD Câmpulung am ieșit să facem curățenie pe malul pârâului în Vișoi, dinspre troiță în sus, de la Calea Pietroasă.

A fost o zi cu voie bună, dar și cu spor. Am ieșit cu dragă inimă la această acțiune, sunt locuri care îmi sunt dragi. Este ca și cum aș fi făcut curat la mine în curte.

Câmpulungul este frumos. Trebuie să îl iubim și să avem grijă de el!”, a declarat Vicepreședintele din Organizația PSD Câmpulung, Corina Scarlat.

Acțiunile de #ecologizare duc la creșterea calității nivelului de trai. Acestea sunt un îndemn pentru respectarea naturii.
Bucurie că există o #preocupare constantă pentru promovarea unui comportament responsabil față de natură! Să trăim în armonie cu ea!
Ultimele Știri

Cel mai tânăr prefect din România a ascultat problemele locuitorilor din Bughea de Jos

Cel mai tânăr prefect din România a ascultat problemele locuitorilor din Bughea de Jos. Prefectul Dragoș Predescu face vizite de...

Alte știri din aceeași categorie