25.7 C
Campulung Muscel
luni, 17 iunie, 2024

Argeșul lovit de o altă tragedie! Un primar și-a găsit soția în ștreang, în casa în care locuiau

Alte Știri

Argeșul lovit de o altă tragedie! Un primar și-a găsit soția în ștreang, în casa în care locuiau.

Tragedie, în această dimineață, în comuna Boţeşti. Ioana Bunda, soția primarului din localitate, în vârstă de 33 de ani, a fost găsită spânzurată în casă. Ar fi suferit de depresie și și-a pus capăt zilelor. Cei doi aveau împreună 3 copii.

Acum aveți platforma la îndemână pentru ca anunțul dumneavoastră să apară în ziarul nostru. Puteți stabili singuri, durata apariției. E interesant nu? Trebuie doar să intrați pe ziaruldinmuscel.ro, la rubrica MICA PUBLICITATE, apoi să vă adăugați anunțul cu doar 3 lei.

Argeșul lovit de o altă tragedie! Un primar și-a găsit soția în ștreang, în casa în care locuiau

„În ziua de 9 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Topoloveni au fost sesizați prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112 cu privire la faptul că pe raza localității Boțești, o femeie de 33 de ani a fost găsită spânzurată.

Din păcate, echipajele medicale au constatat decesul. Pentru asigurarea cadrului legal necesar verificărilor fost întocmit dosar penal conform art. 192 din Codul Penal, în care polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Orașului Topoloveni desfășoară cercetări, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni.

Cauzele decesului urmează să fie stabilite prin efectuarea unei autopsii medico-legale, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul a avut loc” – transmite poliţia într-un comunicat.

Ultimele Știri

Salt aproape mortal. A ajuns cu mașina în râpă după un accident rutier

Salt aproape mortal. A ajuns cu mașina în râpă după un accident rutier. Neacordarea de prioritate a stat de...

Alte știri din aceeași categorie