3.5 C
Campulung Muscel
miercuri, 28 februarie, 2024

Armata Română. Tic, tac, tic, tac. Câți tineri din Argeș s-au făcut soldați profesioniști când în lume sunt două războaie

Alte Știri

Armata Română. Tic, tac, tic, tac. Câți tineri din Argeș s-au făcut soldați profesioniști când în lume sunt două războaie. În luna noiembrie Brigada 2 Vânători de Munte Sarmisegetuza a recrutat soldați gradați profesioniști.

Au fost locuri disponibile la Batalionul 30 Vânători de Munte Dragoslavele, strada Mărăști, nr. 42, Câmpulung Muscel și la Batalionul 33 Vânători de Munte Posada, strada Victoriei, nr. 34, Curtea de Argeș.

Cu cine ați vota la funcția de primar al municipiului Câmpulung Muscel dacă mâine ar fi alegeri locale?

  • Elena Lasconi - USR (47%, 4.173 Votes)
  • Georgică Mădulărea - PSD (34%, 3.001 Votes)
  • Andrei Dobrescu - AUR (10%, 860 Votes)
  • Norris Măgeanu - PNL (6%, 494 Votes)
  • Gabriel Marcu - Forța Dreptei (4%, 312 Votes)

Total Voters: 8.840

Loading ... Loading ...

Începând cu data de 15.09.2023, Batalionul 30 Vânători de Munte „Dragoslavele” a  organizat și desfășurat campanii de recrutare pentru funcțiile de soldați gradați profesioniști.

Armata Română. Tic, tac, tic, tac. Câți tineri din Argeș s-au făcut soldați profesioniști când în lume sunt două războaie

 

@ziaruldinmuscel

#ziaruldinmuscel #ziaruldinmuscelro #campulung_muscel

♬ sunet original – Ziarul din Muscel

În această serie elementul de noutate, îl constituie repartiția unui număr de 20 de locuri disponibile pentru U.M. 01044 Câmpulung/Batalionul 30 Vânători de Munte „Dragoslavele”.

Astăzi au depus jurământul la U.M. 01044 Câmpulung/Batalionul 30 Vânători de Munte „Dragoslavele” un număr de 48 de soldați profesioniști. Aceștia vor urma până în luna decembrie cursuri de pregătire profesională militară și de specialitate. Apoi 24 dintre ei vor merge la Curtea de Argeș unde vor profesa ca și soldați profesioniști la Batalionul 33 Vânători de Munte Posada, strada Victoriei, nr. 34.

A fost un eveniment emoționant mai ales că pentru acești tineri au venit de acasă să îi susțină în noua carieră militară familiile lor. Armata Română este o instituție de încredere. Cel puțin s-a dovedit acest lucru, astăzi.

Tinerii din Câmpulung dar și cei din Curtea de Argeș prin jurământul militar s-au angajat în fața patriei. Comandantul unității, locotenent colonelul Ionuț-Cosmin Tecaru, le-a spus celor prezenți la jurământul militar că au făcut un angajament pe calea armelor va fi un drum cu momente grele dar în Armată niciun obstacol nu poate fi depășit. Comandantul unității i-a mai asigurat pe tineri că vor deveni de caractere tari, după aceste cursuri.

Ultimele Știri

Argeș. Reținut pentru că a spart un magazin. După ce și-a luat ce a vrut a dat foc…

Argeș. Reținut pentru că a spart un magazin. După ce și-a luat ce a vrut a dat foc... Luni în...

Alte știri din aceeași categorie