14.1 C
Campulung Muscel
duminică, 28 mai, 2023

Asta da, afacere! Crește păsări de curte, în buricul târgului!

Alte Știri

Asta da, afacere! Crește păsări de curte, în buricul târgului! Hmmmm, printre case, culmea la vedere. E tot o forfotă de ele. Noaptea înaripatele au și cazare. Într-o cutie portbagaj auto.

Puteți citi articolele ziaruldinmuscel.ro în Google News și Google Discover (pe mobil și desktop).

Da, da. Până acum nimeni nu i-a reclamat, sau cel puțin nu știm noi. Dar imaginea este dezolantă, nu suntem răi. Câmpulung, oraș istoric! Știți ce e și mai interesant. Nimeni nu are voie să intre. Te lovește în față, ditamai pancarta cu accesul interzis. De, e proprietate privată. Fiecare face ce vrea în curtea lui, vorba musceleanului…

Asta da, afacere! Crește păsări de curte, în buricul târgului!

Cei care trec prin zonă, pe strada Negru Vodă, vis-a-vis de Liceul Sportiv pot vedea o adevărată fermă de păsări. Cu găini, rațe, curci, gâște, etc.

Numai că un adevărat fermier ca să primească toate autorizațiile are nevoie de studii de impact. Greu, tare greu, în zilele actuale.

Puteți citi articolele ziaruldinmuscel.ro în Google News și Google Discover (pe mobil și desktop).

Acesta trebuie să construiască ferma la mare depărtare de casele locuite. Având impact asupra sănătății populație și asupra mediului.

Dar la Câmpulung este posibil orice. Să vedeți ce e prin cartiere, dezastru. Înainte să fie dărâmate garajele, acestea adăposteau așa-zisele ferme de păsări.

Le-au zburat fulgii, când au fost puse la pământ de primărița Elena Lasconi. Și ce a rămas în urmă e prăpăd. Vom reveni noi cu mai multe articole, pe aceste subiecte.

Nu se mai poate. Ne văicărim că la noi nu e frumos în oraș. Dar fiecare face ce îl taie capul. Helooo, autorități locale, verificați. Nu e fake news.

Ultimele Știri

Câmpulungul luat la pas de mascați și procurori. Dubele au împânzit orașul!

Câmpulungul luat la pas de mascați și procurori. Dubele au împânzit orașul! Joi, când creştinii ortodocşi sărbătoreau Înălţarea Domnului...

Alte știri din aceeași categorie