14.6 C
Campulung Muscel
duminică, 28 mai, 2023

Asta înseamnă să fii mafiot! Cu BMW – ul calci peste toți!

Alte Știri

Asta înseamnă să fii mafiot! Cu BMW – ul calci peste toți! Imaginea a fost surprinsă de cititorii ziarului nostru și primită la redacție, duminică după amiaza.

Poliția doarme! E primăria Câmpulung plină de camere de supraveghere, dar degeaba. Nimeni nu l-a văzut cum în aroganțe a parcat unde nici prin cap nu îți trece.

Asta înseamnă să fii mafiot! Cu BMW – ul calci peste toți!

Ia să meargă un câmpulungean cu bolidul de lux și să îl așeze în fața primăriei Capitalei. Oare cum se va întoarce acasă. Cu siguranță cu trenul. Și nu cu unul oarecare, un tren ilegal care este funcțional din anul 1930 și adus în peisaj după ce Săgeata Albastră a fost scoasă de pe ruta Câmpulung – București.

De când a fost reabilitat centrul istoric al Câmpulungului a fost vandalizat de șoferi!
Pentru un loc de parcare conducătorii auto sunt în stare să intre cu mașinile și prin pereți, dacă este posibil.

DE LA CITITORI. Parcarea la Câmpulung, se face oriunde

Ce mai contează că a călărit cu jumătate de maşină trotuarul, ce îl interesează pe conducătorul auto dacă aşa a vrut, aşa a parcat.

Si, dacă cineva ar fi avut tupeul să îi zica ceva despre modul în care şi-a lăsat maşina, sigur ar fi reacţionat urât.

Dacă e să ne luăm după numărul de înmatriculare, probabil respectivul a zis că, aici la ţară, se poate orice, oricum şi oriunde…

Ruşine domnule conducător auto!

DE LA CITITORI. Ai parcat ca un BOU chiar dacă ești soferiță

În orașul de la poalele Mateiașului fiecare face ce îl taie capul la regimul circulației rutiere. În bătaia camerelor de supraveghere de la primăria Câmpulung, la un pas de Poliție, o șoferiță și-a suit mașina pe trotuar timp în care pietonii au mers pe stradă.

A ales să parcheze în fața magazinului unde a avut treabă și cum locuri libere în zonă, nu sunt, pe principiul că nu stă mult, a comis-o.

Ne plângem că avem trotuare degradate, dar oare respectăm lucrările care se fac în oraș, atunci și acolo unde se fac?

 

Ultimele Știri

Câmpulungul luat la pas de mascați și procurori. Dubele au împânzit orașul!

Câmpulungul luat la pas de mascați și procurori. Dubele au împânzit orașul! Joi, când creştinii ortodocşi sărbătoreau Înălţarea Domnului...

Alte știri din aceeași categorie