11.7 C
Campulung Muscel
duminică, 26 mai, 2024

Astăzi au sărbătorit, 1 Mai la iarbă verde în familia PSD Câmpulung

Alte Știri

Astăzi au sărbătorit, 1 Mai la iarbă verde în familia PSD Câmpulung

Un 1 Mai, în zona de picnic de la Cândești a fost sărbătorit cu celebrii mici, astăzi la Albeștii de Muscel. În Poiana Ciucaș, o zonă de picnic, s-a sărbătorit Ziua Muncii.
Așa cum e datina, de Ziua Muncii, cu mic cu mare, toți încing grătarele.

De, e ziua de petrecere!
La Poiana Ciucaș, pe care o recomandăm, s-au întâlnit și social democrații câmpulungeni. Au vrut să petreacă frumos, și așa a și fost!
Ăia roșii și frumoșii, au încins grătarele. Grataragiu șef, Marinică Fologea, ajutorul său, Mihai Ghinea. Ca să nu se lase mai prejos, președinta femeilor, Nicoleta Solomon, i-a îndrumat. Lucrurile au decurs ca la carte.

Astăzi au sărbătorit, 1 Mai la iarbă verde în familia PSD Câmpulung

Toată distracția social democraților a fost organizată de președintele partidului Georgel Mădulărea, omul care a adus lângă el, toți acești frumoși și curați social democrați. Mulți la număr. Iar echipa crește de la o zi la alta! Cine s-ar fi gândit acum patru ani la acest lucru!
Distracția fost pe măsură. De la vecini, veneau note de house, de la sociali democrați, muzica noastră populară.

Toți cei prezenți au socializat, s-au bucurat de Soare, au fost acei oameni cu care, trebuie să mergem mai departe.
Ca o pată de culoare, alături de ei au venit și unele nume importante ale Câmpulungului, oameni cu greutate. Au venit pentru că ei cred în politica de stânga, în politica pentru oameni. Stânga înseamnă oamenii care muncesc, noi toți. Restul crede în ăia cu bani cu elicopterul la poartă.

Ăștia roșii și frumoșii, vor să lupte pentru oameni, iar lupta lor înseamnă bunăstarea populației. Bunul mers al țării și liniștea populației!

Urmărește știrile Ziarului din Muscel și pe pagina de Facebook, pe grupul Cititorii Ziarului din Muscel, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp.

Ultimele Știri

Cei mai îndrăgiți într-un mega concert Delafun la restaurantul Curtea Veche din Câmpulung Muscel

Cei mai îndrăgiți într-un mega concert Delafun la restaurantul Curtea Veche din Câmpulung Muscel. Deschis recent în orașul de...

Alte știri din aceeași categorie