-2 C
Campulung Muscel
joi, 30 noiembrie, 2023

Astăzi este ziua primarului din Mioveni, Ion Georgescu!

Alte Știri

Astăzi este ziua primarului din Mioveni, Ion Georgescu! A intrat în cel de-al douăzeci și doilea an de când este primar şi mai are la activ o experienţă de 6 ani ca şi viceprimar.

La mulți ani, încununați de multă putere de muncă pentru că are multe proiecte de dus la finalizare.

Astăzi, 20 aprilie a fost o zi extrem de specială pentru primarul de la Mioveni, Ion Georgescu, ca de altfel toate zile sale de naştere, fiind un nativ al zodiei Berbec. Planeta guvernatoare Marte, cunoscută ca cea mai puternică şi războinică l-a ajutat pe edil să ducă la îndeplinire aproape toate dorinţele sale, de când este în administraţia locală.

A transformat o comună într-un oraş locuit de tineri, a adus investiţii de talie europeană în urbea la cârma căreia se află de peste un deceniu şi va lăsa în urmă un spital nou şi modern, dar şi o catedrală de care multe generaţii de acum înainte îşi vor aduce aminte.

Cu toate astea, primarul Ion Georgescu nu s-a oprit din muncă, nici măcar astăzi, echilibrându-se în fiecare zi, în acest mod, asta pentru că este un om puternic, fiind unul dintre cei mai cunoscuţi conducători ai Argeşului. Pe baza acestui subiect se pot scrie chiar multe cărţi, dar nu este cazul acum.

Pe această cale redactorii Ziarului din Muscel transmit primarului Ion Georgescu toate gândurile bune!

Să dea Dumnezeu, domnule primar ca toate zilele din viaţa dumneavoastră să fie la fel ca cea de astăzi, să vă bucuraţi de tot respectul şi aprecierea celor din jur!

 

Ultimele Știri

Vestea grozavă a zilei. Pensionarii primesc „a 13-a pensie” în decembrie

Vestea grozavă a zilei. Pensionarii primesc „a 13-a pensie” în decembrie.  Cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă din acest an...

Alte știri din aceeași categorie