14.4 C
Campulung Muscel
sâmbătă, 3 iunie, 2023

ATENŢIE! Taurii, Scorpionii, Leii, Vărsătorii…cei mai afectaţi de Luna Plină!

Alte Știri

Luna Plină de astăzi, 27 octombrie 2015 are loc la ora 14:05, ora României. Este o Lună Plină în care putem culege roadele muncii noastre, o muncă începută odată cu Luna Nouă în Taur din 18 mai 2015. Influenţa cea mai mare a acestei energii destul de benefice o vor simţi persoanele născute în jurul datei de 27 (plus, minus trei zile), în semnele fixe: Taur, Scorpion, Leu, Vărsător dar o vor simţi şi cei care în harta lor natala au aceste planete. Această Luna Plină este o promisiune fără margini, un legământ încheiat înainte de încarnare se poate realiza acum, reuşita este oferită tuturor celor care au trecut peste încercările alese de suflet. Aceste aspecte vor fi resimţite pe parcursul acestei săptămâni. Cum Luna Plină poate scoate la suprafaţă şi multe energii negative este indicat pentru Tauri, Lei, Scorpioni şi Vărsători să îşi păstreze răbdarea, calmul, să evite călătoriile lungi, să nu intre în conflicte, să nu semneze contracte pe termen lung şi nici să ia tot felul de angajamente de durată.

BERBEC – ASCENDENTUL ÎN BERBEC

Luna Plină aprinde lumina în casa a II-a, o casă a banilor, bunuri personale, auto-valoare, salariu. Cum Luna Plină este apogeul unor acţiuni începute în trecut, acum, puteţi culege roadele unui plan de economii, a valorificării unui talent nativ. Venus de mână cu Jupiter poate aduce beneficii la locul de muncă, îmbunătăţirea stării de sănătate.

TAUR – ASCENDENTUL ÎN TAUR

Luna Plină aprinde lumina chiar pe voi, în casa I, o casă ce scrie despre imaginea voastră, cum sunteţi văzuţi de ceilalţi, identitatea voastră, aspectul vostru. Cum Luna Plină este apogeul unor acţiuni începute în trecut, acum, puteţi culege roadele propriilor nevoi şi ambiţii. Acum, astrele vă susţin şi oferă oportunităţi pentru tot ceea ce vă ajută în dezvoltarea personală, o imagine nouă. Venus, guvernatorul semnului vostru este de mână cu Jupiter în Fecioară ceea ce aduce o recunoaştere a creativităţii voastre, a valorii voastre, schimbări benefice la locul de muncă, avansări, oportunităţi în muncă, vindecări. Neptun susţine această Luna Plină ceea ce arată protecţie, integrarea într-un grup nou, o speranţă de-a voastra se poate în sfârşit îndeplini. Aveţi de partea voastră o energie ce vă ajută, să uitaţi de obiectivele egoiste, să vă angajaţi în activitaţi umanitariste, ideile devin clare şi pline de înţelepciune, poate apărea şansa unor câştiguri financiare neaşteptate, relaţiile familiale se pot îmbunătăţi, puteti îndepărta obstacolele care vă împiedicau, să fiţi fericiţi, situaţiile critice se pot rezolva aproape de la sine, există cu siguranţă ceva magic în aceste zile. Acum, vă puteţi vindeca, puteţi pune punct unor griji legate de propria sănătate sau fel de fel de probleme personale.

GEMENI – ASCENDENTUL ÎN GEMENI

Luna Plina aprinde lumina în casa a XII-a, o casă a sănătăţii mentale, intuiţie, vicii, auto -distrugere, credulitate, ceaţă, mistere de toate felurile, trecut, activităţi paranormale, secrete, organizaţii de caritate, spitale, închisori, agenţii guvernamentale. Cum Luna Plină este apogeul unor acţiuni începute în trecut, acum, puteţi culege roadele propriilor emoţii schimbătoare, a iluziilor voastre, a credulităţii voastre. Este un timp benefic în care sunteţi ajutaţi să renuntaţi la anumite obiceiuri proaste (fumat, băutură, etc.), poate fi o perioadă în care veţi simţi mai mult nevoia de a fi singuri, de a va odihni mai mult, de a dormi mai mult, de asemenea puteţi primi în vis anumite răspunsuri şi rezolvări la unele probleme grele ale vieţii voastre. O chestiune secretă poate fi dezvăluită, o problemă de sănătate ar putea veni în lumină, un proiect profesional se poate încheia în bine sau în rău, o relaţie secretă iese în lumină. Neptun susţine această Luna Plină ceea ce arată noi oportunităţi legate de carieră, avansări profesionale.

RAC – ASCENDENTUL ÎN RAC

Luna Plină aprinde lumina în casa a XI-a, o casă a prietenilor, echipe, cluburi, asociaţii profesionale, activităţi de grup, internet, şocuri, imprevizibil. Cum Luna Plină este apogeul unor acţiuni începute în trecut, acum, puteţi culege fructe frumoase prin relaţiile voastre, de multe ori, fructul poate fi o surpriză neaşteptată pentru voi. Este o perioada bună în care puteţi obţine anumite daruri de la prieteni, puteţi obţine o avansare datorită unui prieten, totul se învârte în jurul contactelor sociale. Neptun susţine această Luna Plină ceea ce arată oportunităţi pentru călătorii, studii superioare, străinătate, un loc de muncă obţinut printr-un prieten din străinătate.

LEU – ASCENDENTUL ÎN LEU

Luna Plină aprinde lumina în casa a X-a, o casă legată de carieră, prezenţa publică, obiectivele şi aspiraţiile profesionale. Cum Luna Plină este apogeul unor acţiuni începute în trecut, acesta este un moment bun pentru realizarea scopurilor profesionale, puteţi lăsa o carieră care nu vă bucură, puteţi spune “gata” unui şef, unui client, tată, o figura autoritară. Se pot termina relaţiile  disfuncţionale care au legătură cu cariera voastră. Neptun susţine această Lună Plină ceea ce arată o promovare mare, o ofertă pentru afaceri, oportunităţi prin partener, publicitate pentru munca ta.

FECIOARA – ASCENDENT ÎN FECIOARA

Luna Plină aprinde lumina în casa a IX-a, o casă ce vorbeşte despre călătorii lungi, străini, relocări, turism, cultură, politică, legi, religii, mass-media, universităţi. Este o perioada în care Luna Plină vă poate aduce câştiguri din afacerile în străinătate, din relaţiile cu străinătatea, puteţi câştiga o excursie, puteţi plănui o călătorie în străinătate. Puteţi decide să renuntaţi la anumite cursuri dar în acelaşi timp să doriţi, să începeţi altele, puteţi lua legătura cu un iubit aflat la distanţă mai mare faţă de voi, puteţi explora noi orizonturi. Tot ce ţine de străinătate, proiecte cu străinătatea, locuri de muncă în străinătate, aduc veşti bune, şansa este de partea voastră.

BALANŢA – ASCENDENT ÎN BALANŢĂ

Luna Plină aprinde lumina în casa a VIII-a, o casă ce vorbeşte despre încredere, resurse comune, intimitate, fidelitate, afaceri, investiţii, comisioane, moşteniri, împrumuturi, taxe. Cum Luna Plină este apogeul unor acţiuni începute în trecut, ceva se închide în acest moment, pentru voi aceste finaluri sunt legate de obiectivele financiare, relaţiile disfuncţionale, un angajament financiar, un asociat cheie, un împrumut bancar, o relaţie intimă. Neptun susţine această Lună Plină ceea ce arată oportunităţi în legătură cu tot ce înseamnă loc de muncă, activitate zilnică, relaţia cu colegii, cu seţii, sănătatea voastră.

SCORPION – ASCENDENTUL ÎN SCORPION

Luna Plină aprinde lumina în casa a VII-a, o casă a căsătoriei, soţ, parteneri de afaceri, rivali, duşmani, concurenţi. Cum Luna Plină poate marca puncte de cotitură, este posibil ca o relaţie să ajungă la capătul drumului sau să se transforme, asta depinde de ceea ce este adunat de-a lungul timpului într-un parteneriat, într-o căsnicie. Viaţa romantică, iubirile pot implica multă fantezie, percepţiile voastre romantice nu pot fi prea clare, puteţi atrage persoane neobişnuite, secretoase, misterioase în viaţa voastră de iubire, puteţi fi atraşi de iubiţi, iubite pe care cumva vreţi să-i salvaţi, deci mare atenţie în ce intrati şi cum vedeţi iubirea.

SĂGETĂTOR – ASCENDENTUL ÎN SĂGETĂTOR

Luna Plină aprinde lumina în casa a VI-a, o casă a muncii de zi cu zi, colegi, sănătate, gestionarea timpului, dorinţa de a fi utili într-un fel. Cum Luna Plină este apogeul unor acţiuni începute în trecut, ceva se închide în acest moment, pentru voi aceste finaluri sunt legate de muncă, programe de vindecare, treburi casnice. Puteţi renunţa la un loc de muncă, puteţi finaliza un proiect important la locul de muncă ceea ce poate atrage invidia unor colegi. Este cel mai bun timp pentru a începe o dietă evitând astfel excesul în alimentaţie care vă poate aduce diverse probleme. Sunt posibile anumite venituri suplimentare la locul de muncă. Neptun susţine această Lună Plină ceea ce arată oportunităţi prin familie, părinţi, puteţi cumpăra o casă.

CAPRICORN – ASCENDENTUL ÎN CAPRICORN

Luna Plină aprinde lumina în casa a V-a, un domeniu al iubirii, plăceri personale, copii,  hobby-uri, sport, timp liber, lux, fericire. Cum Luna Plină este apogeul unor acţiuni începute în trecut, ceva se închide în acest moment, pentru voi aceste finaluri sunt legate de o iubire, un proiect personal, o vacanţă, o poveste de dragoste se poate termina. Pozitiv, entuziasmul şi dorinţa de distracţie sunt maxime, este posibil să culegeţi roadele unei munci de creaţie, este posibil să vă bucuraţi de rezultatele excepţionale ale copiilor voştri, este posibil ca persoana iubită să vă impresioneze prin romantismul şi pasiunea ei. Pentru a vă putea bucura de noile oportunităţi trebuie să scapaţi de ataşamentele depăşite, să păstraţi doar acele lucruri de care aveţi nevoie cu adevărat pentru dezvoltarea viitoare. S-ar putea să vă simtiţi izolaţi de ceilalţi, problemele de sănătate pot veni în prim-plan.

VĂRSĂTOR – ASCENDENTUL ÎN VĂRSĂTOR

Luna Plină aprinde lumina în casa a IV-a, o casă a bunurilor imobiliare, locuinţa, părinţii, problemele din copilărie, siguranţa şi securitate, condiţii de pensionare. Cum Luna Plină este apogeul unor acţiuni începute în trecut, ceva se închide în acest moment, pentru voi aceste finaluri sunt legate de o casă, un părinte, puteţi pune capăt unei relaţii dificile cu părinţii voştri. Poate a venit timpul să vă mutaţi în altă casă, în alt loc sau puteţi începe unele reparaţii la casa în care locuiţi. Neptun susţine în mod benefic aceasta lunaţie ceea ce arată oportunităţi legate de chestiunile financiare. Neptun stimulează imaginaţia şi intuiţia voastră, puteţi descoperi alt fel de mijloace creative prin care să faceţi bani.

PEŞTI – ASCENDENTUL ÎN PEŞTI

Luna Plină aprinde lumina în casa a III-a, o casă a rudelor, fraţi, surori, cum comunicaţi, studii, călătorii scurte, activităţi comerciale. Cum Luna Plină este apogeul unor acţiuni începute în trecut, ceva se închide în acest moment, pentru voi aceste finaluri ţin de transport, calculatoare, telefoane, veri, fraţi, vecini, negocieri, semnarea unor angajamente, contracte, diverse acorduri. Puteţi primi o veste importantă sau un răspuns mult aşteptat, fiţi atenţi la conversaţiile actuale, ele pot fi importante şi pot debloca o situaţie care părea fără ieşire. Neptun, ghidul vostru astral, susţine în mod benefic această lunaţie ceea ce arată oportuniţi pentru voi prin călătorii, rude, studii, comerţ, comunicare. Cu iubire, CONITA HOROSCOPISTA

Ultimele Știri

Festivalul Covrigilor cu Ou. Cel mai delicios la cote maxime

Festivalul Covrigilor cu Ou. Cel mai delicios la cote maxime. Anul acesta durează 2 zile și este organizat de...

Alte știri din aceeași categorie