a href="http://www.trafic.ro/statistici/ziaruldinmuscel.ro">ziaruldinmuscel.ro

5.2 C
Campulung Muscel
vineri, 31 martie, 2023

Au început să dispară produsele dintr-un supermarket din Câmpulung

Alte Știri

Au început să dispară produsele dintr-un supermarket din Câmpulung. Ne-au scris cititorii, după ce a rămas locul gol unde erau mai multe rafturi.

Panica printre musceleni deja s-a instalat, pentru că au dispărut rafturile cu lactate, mezeluri şi ouă. Iar acest fapt le-a pus mintea la contribuţie unor cârcotaşi.

Au început să dispară produsele dintr-un supermarket din Câmpulung

Unii spun că: „Gata ne bagă insecte, de asta au dispărut lactatele şi mezelurile.

Cred că bagă insecte uscate în galantare, luăm ca mălaiul vărsat. Si or să fie și conserve de lăcustă în ulei de rapiţă, sau în suc propriu. Cum sunt cele de ton. Mai vin pulpele de lăcustă mare, alea se servesc ca şi ardeiul iute.

Apoi mai bagă gândăcei muraţi şi alţii în oţet. Hai că ne facem mari cu insectele”, spune un domn din Câmpulung.

O mămică era cu fiica, în vârstă de 3 sau 4 anişori, căuta lapte. Când a realizat că nu mai e nici galantarul a spus: „Gata mami, nu mai papi laptic. Trecem pe alte nebunii sau mergem la mamaia la ţară, bei de la căpriţă. Dacă nu îţi place, de la văcuţă. Ne dăm pe bio, mami”, spunea femeia, iar micuţa privea nedumerită.

Spaima că vor rămâne fără mâncare, mezeluri, brânză, lapte sau ouă, i-a făcut pe unii musceleni, să umple coşurile cu ce au găsit la Lidl. Apoi via Penny sau Kaufland, după ce nu au găsit aici.

„Mă duc la Penny să iau lapte şi mezeluri. Dacă or să dispară, ce facem? Luăm acum mai multe bucăţi, de lapte şi ouă mă descurc de la ţară, dar de mezeluri nu am de unde să iau, aşa că-mi fac stoc, ce să fac.

Noi consumăm mezeluri la micul dejun, iar fără nu ştiu ce am face. Ia şi copilul la şcoală, aia e, până s-or rezolva lucrurile, ne-om descurca noi”, spune o câmpulungeancă.

 

Ultimele Știri

DEZASTRU ÎN TRAFIC. Se închide definitiv o porțiune din autostrada Pitești-București

DEZASTRU ÎN TRAFIC. Se închide definitiv o porțiune din autostrada Pitești-București. Se întâmplă acest lucru pentru a se lucra...

Alte știri din aceeași categorie