-7 C
Campulung Muscel
joi, 9 februarie, 2023

Au „leșinat” băncile din centrul Câmpulungului

Alte Știri

Au „leșinat” băncile din centrul Câmpulungului. În orașul de la poalele Mateiașului este atât de frig încât au leșinat băncile… Doar Busu, ne-a avertizat la meteo!

Nu e de glumă, e chiar foarte frig la Câmpulung, dar să leşine chiar şi băncile, parcă nu putem crede!
Chiar «în centrul municipiului Câmpulung, o bancă a leşinat! Credem că de frig, nu putem admite ca cineva ar fi fost agresorul distinsei care l-ar fi tolerat la o ţigară sau la o bere, pe ea…

Aşa că tindem să credem că, piciorul băncii a cedat de la frig, nu de la prostie sau altceva!
Banca se află chiar lângă fântânile arteziene, iar faptul că ea a cedat, ne duce cu gândul că „cel mai deştept cedează primul”. Care o fi prostul, rămâne de văzut! Până atunci, Câmpulungul rămâne… oraşul nimănui!

Ca la meteo! Au „leșinat” băncile din centrul Câmpulungului

Nu e clar dacă s-a rupt ea. A picat sau a cedat din alte cauze. La cum arată, un picior rupt şi o blană la fel, ruptă. Nu ştiu ce să zic. S-o fi aşezat vreunul mai plinuţ pe ea şi a cedat săraca bancă.

„Oricum e de râsul lumii, e leşinată banca, doamna primar, nu faceţi postare pe Facebook? O vedeți după geam! Nu sunt batjocoros, dar doamna pune orice îi aduce ei prejudiciu de imagine, dar asta nu contează, aşa cum nu a contat bradul de Crăciun din Grui sau din Vișoi, cam așa se pune problema…”, ne-a declarat un câmpulungean.

Ultimele Știri

Informația momentului. Scandal pe un transformator

Informația momentului. Scandal pe un transformator. De câteva zile, în comuna Bughea de Sus. Mai multe familii au fost...

Alte știri din aceeași categorie