4.1 C
Campulung Muscel
luni, 11 decembrie, 2023

BACALAUREAT. 545 candidați s-au înscris din promoțiile anterioare

Alte Știri

Examenul național de Bacalaureat, sesiunea 2022, începe luni, 20 iunie, cu proba scrisă la Limba și literatura română. 

Marți, 21 iunie, se va desfășura proba obligatorie a profilului, iar miercuri, 22 iunie, va avea loc proba la alegere a profilului și a specializării.

Ultima probă scrisă, proba la Limba și literatura maternă, este programată joi, 23 iulie, dar în județul Argeș nu avem absolvenți care să susțină această probă.

În județul Argeș, examenul de Bacalaureat este organizat în 16 centre de examen, iar pentru procesul de evaluare a lucrărilor au fost desemnate 4 centre de evaluare.

Pentru susținerea probelor scrise s-au înscris 4246 candidați, dintre care 3701 candidați din promoția curentă, respectiv 545 candidați din promoțiile anterioare.

Afișarea primelor rezultate, în centrele de examen și pe site-ul bacalaureat.edu.ro, este prevăzută pentru data de 27 iunie (până la ora 12:00).

Contestațiile pot fi depuse/transmise în aceeași zi, în intervalul orar 12:00 – 18:00, inclusiv prin mijloace electronice.

Rezultatele finale vor fi făcute publice în data de 1 iulie.

Probele încep la ora 09:00, accesul elevilor în săli fiind permis până la ora 08:30.

Toate sălile de examen au în dotare camere funcționale de supraveghere video și audio.

 

 

 

 

 

Ultimele Știri

Ce le-a pregătit LIDL celor cu dare de mână. Se adresează tuturor românilor

Ce le-a pregătit LIDL celor cu dare de mână. Se adresează tuturor românilor. Lidl România continuă să sprijine persoanele...

Alte știri din aceeași categorie