a href="http://www.trafic.ro/statistici/ziaruldinmuscel.ro">ziaruldinmuscel.ro

5.2 C
Campulung Muscel
vineri, 31 martie, 2023

Banca Transilvania, sediu. Lângă primăria Câmpulung

Alte Știri

Banca Transilvania are al doilea sediu. S-a deschis lângă primăria Câmpulung, mai precis în Complexul Big&Small.

Patru angajați oferă servicii ca și la sediul de lângă biserica Sfântul Nicolae. La noua locație nu se pot face plăți cash la ghișeu decât la cele două bancomate din locație.

Banca Transilvania, sediu. În această locație cei patru angajați își fac timp pentru a vorbi mai mult cu clienții despre banking într-un spațiu generos și confortabil.

Cel de-al doilea sediu s-a deschis în vara anului trebuie. Se numește Agenția Primăriei.

Banca Transilvania de lângă Primăria Câmpulung este situată intr-o locație menită să ofere clienților care-i trec pragul, o siguranță pentru banii pe care-i depun aici sau pentru sumele pe care le retrag.

Cei patru salariați le oferă clienților toate informațiile necesare deschiderii unui cont cât și pe parte de creditare.

Vorbim aici de credite, carduri de credit, descoperit de cont, sau alte operațiuni bancare.

„Am avut cont la o altă bancă. Am deschis un cont pentru firmă la Banca Transilvania la sediul din Big&Small de lângă Primăria Câmpulung.

Sunt foarte mulțumit de serviciile oferite de această bancă, dar și de modul în care ne tratează salariații acesteia. Mai mult, ne explică foarte clar ce și cum.

Nu știm multe lucruri legate de credite sau debite, dar cei de la bancă ne explica foarte clar ce și cum. Așadar, sunt bucuros că s-a deschis și asta de lângă Primăria Câmpulung”, a precizat un client al Băncii Transilvania din zonă centrală.

„Aici am cardul făcut de mami. Mi-a făcut card ca să am și eu banii mei. Eu am strâns alocația și mi-a depus-o mami în cont, mai pune și ea și tati.

Vin la bancă lângă primăria Câmpulung la Transilvania, mai scot când am de luat câte ceva de la fast food, că acolo nu prea au POS, în rest, plătesc cu cardul de la Banca Transilvania”, spune un mic posesor de card.

Ultimele Știri

Dony lansează piesa „Te-am iubit” , al patrulea single de pe viitorul album „Feelings”

Dony lansează piesa „Te-am iubit” , al patrulea single de pe viitorul album „Feelings”. Senzația pop românească Dony tocmai a...

Alte știri din aceeași categorie