16.3 C
Campulung Muscel
luni, 2 octombrie, 2023

Bancnotă din 2021, vândută cu aproape 1.500 euro pe OLX

Alte Știri

Bancnotă din 2021, vândută cu aproape 1.500 euro pe OLX. Un anunț de vânzare de pe OLX a devenit viral pe rețelele sociale, stârnind interesul utilizatorilor, după ce un român a solicitat suma de 7.000 de lei  sau 1.500 euro, pentru o bancnotă rară emisă în 2021.

Această bancnotă a captat atenția datorită aspectului său distinct, iar mulți români au constatat că o avut-o în portofel.

Bancnotă din 2021, vândută cu aproape 1.500 euro pe OLX

De-a lungul anilor, pasionații de bancnote au fost mereu în căutarea celor mai valoroase obiecte și bani deosebiți prin intermediul site-urilor specializate, în speranța de a găsi oferte senzaționale.

Recent, atenția publicului s-a concentrat asupra unei bancnote emise în 2021, care a devenit virală pe internet. Un utilizator al platformei OLX a publicat un anunț surprinzător, oferind bancnota în schimbul sumei de 6.800 de lei.

O bancnotă în ediție limitată, apărută acum doi ani, cu portretul Ecaterinei Teodoriu pe hârtia de 20 de lei, a atras atenția comunității. Proprietarul acesteia a subliniat faptul că prețul este negociabil și a solicitat potențialilor clienți să abordeze totul cu seriozitate.

„Vând bancnote de 20 lei în stare foarte, foarte bună. 6.800 de lei. Prețul este negociabil. Rog seriozitate.”, sună anunțul românului de pe OLX.

Ultimele Știri

Data până la care românii vor avea facturi mai mici la energie electrică şi gaze

Data până la care românii vor avea facturi mai mici la energie electrică şi gaze. Reprezentanţii Autorităţii Naţionale pentru...

Alte știri din aceeași categorie