14.6 C
Campulung Muscel
duminică, 11 iunie, 2023

Bancnota din anii ‘90 care se vinde pe Internet la prețul unei mașini

Alte Știri

Bancnota din anii ‘90 care se vinde pe Internet la prețul unei mașini. Românii care încă mai au unele monede sau bancnote, nu foarte vechi, rătăcite prin casă pot încasa bani foarte mulți.

Acesta este și cazul unei celebre bancnote din anii ‘90 care a ajuns să se vândă cu 9.500 de lei pe internet. Vezi cum arată și verifică sertarele, poate ai uitat-o pe undeva. Te poți îmbogăți.

Bancnota din anii ‘90 care se vinde cu 9.500 de lei pe Internet

Este cunoscut faptul că bancnotele și monedele vechi se pot vinde la prețuri piperate, întrucât colecționarii sunt dispuși să plătească mulți bani pentru a le putea adăuga în portofoliu.

Ei bine, în timp ce unii le păstrează cu sfințenie, alții le scot la vânzare pentru a obține sume frumușele de pe urma lor.

Recent, o astfel de bancnotă a fost pusă la vânzare pentru suma de 9.500 de lei, preț negociabil. Este vorba despre bancnota în valoare de 500 de lei. Cea care datează din anul 1992, cu chipul lui Constantin Brâncuși. Aceasta a fost scoasă în vânzare la prețul menționat, pe unul dintre cele mai cunoscute site-uri de anunțuri din țară.

„Bancnotă 500 lei Constantin Brancusi, stare buna
Decembrie 1992
Seria F.0027
980054”, sună anunțul postat pe site-ul OLX.

Inițial, această bancnotă a fost emisă în anul 1991, cu chipul marelui Constantin Brâncuși. Fiind prima bancnotă scoasă în perioada de după Revoluția din 1989. Ea avea o valoare nominală de 500 de lei, dar a suferit unele modificări în anul următor.

În 1991, Constantin Brâncuși era reprezentat pe hârtia valorică de 500 de lei din față, iar în decembrie 1992, Banca Națională a României a pus în circulație o nouă bancnotă, însă care îl reprezintă pe marele artist privind undeva spre stânga, alături de două dintre cunoscutele lui opere de artă.

Ultimele Știri

Unde trebuie să vă adresaţi dacă nu aţi primit cardurile sau dacă nu au fost încărcate

Unde trebuie să vă adresaţi dacă nu aţi primit cardurile sau dacă nu au fost încărcate. Autorităţile vin cu răspunsuri...

Alte știri din aceeași categorie