a href="http://www.trafic.ro/statistici/ziaruldinmuscel.ro">ziaruldinmuscel.ro

9.3 C
Campulung Muscel
joi, 23 martie, 2023

Bară la bară pe drumul Câmpulung-Pitești

Alte Știri

Bară la bară pe drumul național Câmpulung-Pitești. Trafic intens și coloane de mașini pe DN 73! Din cauza numărului foarte mare de autovehicule care se deplasează dinspre stațiunile montane către capitală. Se circulă în coloană, bară la bară, pe DN 73. Multe se duc și invers, adică spre munte.

Și tot din același motiv, se circulă bară la bară și pe DN73, între Rucăr și Bran. Pe sensul de mers către Rucăr, unde s-a format o coloană de aproximativ 20 de kilometri. Același lucru se întâmplă și pe DN 73, porțiunea de drum ce leagă Câmpulungul de Pitești.

Bară la bară pe drumul național Câmpulung-Pitești

Conducătorii auto sunt sfătuiţi să manifeste disciplină în trafic şi să conducă cu atenţie sporită, pentru a preveni producerea de accidente rutiere.

RECOMANDĂRI:

Informaţi-vă cu privire la condiţiile meteo din zonele în care urmează să vă deplasaţi şi echipaţi-vă maşina corespunzător. Nu plecaţi la drum fără anvelope de iarnă!

Dacă partea carosabilă este alunecoasă ori acoperită cu zăpadă, reduceți considerabil viteza pentru a putea opri în condiții de siguranţă, având în vedere că distanţa de frânare este mult mai mare. Nu bruscați comenzile autovehiculelor, ci folosiți frâna de motor pentru încetinire!

Pentru evitarea blocajelor de trafic, nu vă angajați în depășirea coloanelor de autovehicule staționate și permiteți accesul utilajelor de deszăpezire!

Înainte de a pleca în călătorie, asigurați-vă rezerve de carburant, apă și hrană și luați în considerare amânarea deplasărilor nonurgente pe perioada manifestărilor meteorologice periculoase!

Ultimele Știri

Percheziții la o primărie din Argeș. Un decedat a semnat mai multe documente pentru o licitație

Percheziții la o primărie din Argeș. Un decedat a semnat mai multe documente pentru o licitație. Au avut loc percheziții,...

Alte știri din aceeași categorie