10.2 C
Campulung Muscel
marți, 27 februarie, 2024

Bărbat mort în incendiu la Piteşti !

Alte Știri

Tragedie într-un bloc din Piteşti. Un bărbat de 81 de ani a murit după ce sa intoxicat cu fum. Apartamentul lui nu avea centrală şi se încălzea de la mai multe calorifere. Unul dintre cabluri a provocat incendiul mocnit şi, cu tot efortul medicilor de la SMURD, bătrânul a murit.  

Apartamentul bărbatului, situat la etajul unu al unui bloc din cartierul Trivale din Piteşti, era singurul de pe scară care nu avea centrală. Bătrânul fusese angajat la RENEL şi beneficia de o reducere la energia electrică, aşa că toate sursele de încălzire erau electrice. Cablul de alimentare al uneia dintre ele a ars, împreună cu câteva materiale textile şi au emanat un fum dens, care a umplut apartamentul şi a ieşit pe casa scării. Aşa vecinii au sesizat şi au sunat la 112.

Un echipaj de la pompieri şi altul de la SMURD au ajuns la faţa locului. După ce au spart uşa, pompierii au lichidat incendiul şi l-au scos pe casa scării pe bărbatul în agonie, care se afla în pat, pentru a-l resuscita.

Din păcate bătrânul nu a mai putut fi readus la viaţă şi a fost declarat decedat. Autorităţile au deschis o anchetă şi au anunţat rudele bătrânului, care locuiesc la Curtea de Argeş.

Ultimele Știri

Argeș. Reținut pentru că a spart un magazin. După ce și-a luat ce a vrut a dat foc…

Argeș. Reținut pentru că a spart un magazin. După ce și-a luat ce a vrut a dat foc... Luni în...

Alte știri din aceeași categorie