9.2 C
Campulung Muscel
vineri, 19 aprilie, 2024

Bărbat pe jumătate putrezit internat la spitalul Câmpulung

Alte Știri

Panică la Spitalul Câmpulung! De câteva zile încoace un salon al UPU este izolat iar acolo nu se intră decât după ce cadrele medicale îşi iau măsuri de protecţie. Un bărbat este pe jumătate putrezit, iar mirosul este greu de descris. Omului ar trebui să-i fie amputate picioarele, însă acesta refuză cu desăvârşire.

Andrei Ion a fost adus la Câmpulung cu o degerătură puternică la ambele picioare şi cu necroză. Acestuia medicii de la Câmpulung, după ce l-au consultat şi au încercat tratamentele necesare i-au recomandat să fie transferat la Piteşti. De la Spitalul Judeţean pe Andrei l-au dus la căminul de bătrâni de la Călineşti, iar drumul omului nu s-a oprit aici pentru că boala a avansat şi picioarele i s-au gangrenat, astfel că omul a putrezit de la gambă în jos.

Cum starea era deosebit de gravă medicii i-au recomandat să îi fie amputate picioarele, însă Andrei a refuzat, iar refuzul pacientului nu permite tratarea acestuia.

Cum starea lui Andrei este groaznică, iar acesta a fost adus la spital la Câmpulung din nou, medicii l-au izolat şi au căutat soluţiile care să îl ajute să trăiască. Omul se pare că va fi supus unei expertize psihiatrice, iar dacă medicii din comisie decid că nu are discernământ, şi se dă o decizie în acest sens, se poate să îi fie salvată viaţa prin amputarea membrelor inferioare şi transferarea lui la un cămin de bătrâni unde să îşi petreacă restul vieţii sub tratament adecvat. Andrei Ion este din Stoeneşti, Argeş, iar acesta are familie care se pare că a uitat de problemele cu care se confruntă ruda lor.

Ultimele Știri

Se schimbă banii. Se trece la moneda euro! Toată lumea trebuie să știe asta!

Se schimbă banii. Se trece la moneda euro! Toată lumea trebuie să știe asta! România, la coada Uniunii Europene...

Alte știri din aceeași categorie