6.9 C
Campulung Muscel
miercuri, 28 februarie, 2024

Bărbații caută sex, dar găsesc dragoste, iar femeile caută dragoste, dar găsesc…

Alte Știri

Dacă stăm să facem o scurtă analiză, femeile într-o relaţie suferă mult mai mult, decît bărbaţii. Mereu se întreabă, de ce, dar niciodată nu sunt corecte cu viaţa lor. Lor le place să îşi complice existenţa, uită că viaţa este simplă şi frumoasă.

Iubeşte cu adevărat şi vei primi iubire! Caută o relaţie serioasă, şi vei avea parte!

Dar, dacă curtea vecinului este mult mai interesantă, atunci nu te mai plînge! Universul te răsplăteşte pe măsură!

Bărbații nu întotdeauna știu ce vor cu exactitate, în materie de relații și dragoste. Deseori întâlnești bărbați care-ți spun că nu au căutat nimic serios atunci când au ieșit cu cineva, dar s-au îndrăgostit. În același timp, sunt cazuri în care bărbatul căuta dragoste, dar a înțeles că mai bine să fie singur. Același lucru putem spune și despre femei.

Diferența e că bărbații știu să fie aici și acum, fără a-și imagina cum va fi viitorul. Femeia încă chiar de la prima întâlnire își face planuri, așteptări, speranțe.

Dacă bărbatul consideră femeia de alături atrăgătoare și petrece frumos timpul cu ea, nu înseamnă că ea este Aleasa. Înseamnă că lui îi este plăcut și vesel alături de ea. Dar marea majoritate a femeilor nu înțeleg asta, până nu e prea târziu.

Cel mai important lucru pe care trebuie să-l accepte femeile în raport cu bărbații este că multe din acțiunile bărbaților nu au o anumită însemnătate profundă. Pur și simplu ei asta simt și cred exact în acel moment, nimic mai mult.

Ultimele Știri

POIENARII DE MUSCEL. S-a organizat un Târg de Mărțișor

POIENARII DE MUSCEL. S-a organizat un Târg de Mărțișor. Acesta este considerat simbolul primăverii, al revenirii la viață a...

Alte știri din aceeași categorie