5.2 C
Campulung Muscel
miercuri, 21 februarie, 2024

Barmanul din Colectiv a ajuns acasă în sicriu! Valentin este singurul fiu al familiei Fieraru!

Alte Știri

Jalea cuprinde Muscelul! Încet, încet, negura de la Clubul Colectiv întunecă şi zona de la poalele Mateiaşului, pentru că numărul celor care au decedat, sau sunt în stare critică în spitale din Capitală, creşte alarmant! A decedat Diana la doar 24 de ani, a decedat şi Valentin Fieraru la 25 de ani, amândoi sunt din Muscel!
Valentin Fieraru lucra în Colectiv. Era barman. Vroia să aibă o viaţă mai bună, îşi căuta drumul! Numai că totul s-a năruit într-o clipă, iar visurile tinerilor plecaţi departe de casă s-au închis în cutiile de lemn ferecate care le vor purta trupurile fără viaţă! Spiritele lor însă vor urca sus la îngeri, acolo îşi vor putea găsi liniştea!
Valentin Fieraru, a fost adus acasă, în comuna Valea Mare Pravăţ, sat Bilceşti, astăzi dimineaţă. Era singurul fiu al familiei Fieraru. A fost aşteptat de toată comuna, tineri, bătrâni, prieteni, colegi… dar el nu a mai putut să le spună glumele lui preferate, acum toţi îl jelesc, îi plâng sfârşitul cumplit, îşi plâng şi viaţa pe care o au, mulţi dintre cei care l-au întâmpinat pe Valentin, pentru că mulţi din cei care l-au aşteptat acasă, muncesc din greu pentru a trăi, iar patronii lor trăiesc în belşug pe spinarea bieţilor copii.
Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Ultimele Știri

Surprize, surprize. Pe cine vor să cucerească PSD-iștii pentru funcția de primar la Câmpulung Muscel

Surprize, surprize. Pe cine vor să cucerească PSD-iștii pentru funcția de primar la Câmpulung Muscel. Adrian Bughiu, numit și...

Alte știri din aceeași categorie