BAZINUL DE ÎNOT DIN GRUI rămâne închis pentru că este pe PIERDERE
BAZINUL DE ÎNOT DIN GRUI rămâne închis pentru că este pe PIERDERE

BAZINUL DE ÎNOT DIN GRUI rămâne închis pentru că este pe PIERDERE

BAZINUL DE ÎNOT DIN GRUI rămâne închis pentru că este pe PIERDERE. Bazinul s-a închis mai bine de un an și nu mai are nicio șansă fie fie redeschis prea curând. Auditorii Curții de Conturi l-au găsit pe pagubă, iar primăria Câmpulung în administrarea căreia se află de la 1 aprilie 2020 nu poate justifica divertismentul ca pe o acțiune socială, subvenționată din banul public. În loc să facă bani, Bazinul de Înot din cartierul Grui irosea bani, pe întreținere și plata personalului nefiind acoperite de încasări.

Autoritățile locale caută o soluție salvatoare, să îl administreze sau să îl închirieze unui privat.

,,Noi am alocat bani prin buget pentru realizarea cheltuielilor care să susțină partea de curățenie și igienizare. Modul în care va fi administrat în viitor rămâne să fie stabilit. Sunt mai multe modalități de gestiune directă, gestiune delegată, asta intră în componența Consiliului Local, în cazul în care va face obiectul unei hotărâri de Consiliu.

Dar în ceea ce privește partea de igienizare, pentru că este în administrarea noastră, se poate asigura urmând să facem pași pentru a stabili cum se va deschide efectiv. Gestiunea directă presupune angajarea de personal și, atunci, noi va trebui să ne încadrăm în numărul de personal conform Ordonanței 63 și în numărul comunicat de Prefectură și nu știu dacă ne încadrăm în acel număr. Dacă gândim să fie o gestiune delegată, atunci se va face concesiunea prin licitație publică, așa cum prevede legea. Va trebui să mai discutăm în viitor”, a declarat directorul executiv, Violeta Iarca.

Să sperăm că acest subiect nu va rămâne închis mult și bine pentru că autoritățile locale îl consideră o corvoadă, pasând-o unui privat, fiind o procedură, cu termene, care precede licitația.

About The Author

Related posts