18.5 C
Campulung Muscel
duminică, 28 mai, 2023

Bogdan David a pierdut funcția de conducere la PNL Câmpulung. Cine l-a înlocuit?

Alte Știri

Bogdan David a pierdut funcția de conducere la PNL Câmpulung. Cine l-a înlocuit?

Zvonurile că liberalul David de la PNL Câmpulung, va lăsa funcția de conducere a partidului, liberă, au circulat de ceva vreme prin urbea de la poalele Mateiașului.

Bogdan David a pierdut funcția de conducere la PNL Câmpulung. Cine l-a înlocuit?

Unele voci cunoscătoare din cadrul partidului, au spus că, se va face un sondaj de opinie în cadrul formațiunii politice. Iar în urma acestuia, se va lua o decizie.

Se pare că, sondajul nu i-a fost favorabil liberalului David. Astfel că, la finele săptămânii trecute, pe pagina de socializare a PNL Câmpulung, a fost postat următorul mesaj.

”Vineri, Biroul Politic Județean al PNL Argeș a luat act de decizia domnului Bogdan David de a renunța la funcția de președinte al PNL Câmpulung. Această decizie a fost luată prin consens.

Analizând poziția sa de membru al BPJ, experiența politică și ținând cont că își desfășoară activitatea profesională în Pitești, tot prin consens, BPJ a stabilit ca domnul David să coordoneze pe viitor o zonă politică importantă la nivel județean.

Președinte interimar al PNL Câmpulung a fost numit domnul Cristian Crețu. Membru BPJ și a primit mandat din partea conducerii PNL Argeș să propună o formulă nouă de birou interimar.

Domnul Crețu este bine cunoscut și apreciat de câmpulungeni, fiind un liberal cu vastă experiență politică și administrativă.
PNL Câmpulung este o organizație deschisă și din ce în ce mai multe persoane sunt interesate de politicile noastre de dreapta, motiv pentru care deja am identificat posibili candidați, atât din interior cât și din exterior pentru o viitoare administrație liberală a orașului”, au precizat liberalii argeșeni.

Ultimele Știri

Câmpulungul luat la pas de mascați și procurori. Dubele au împânzit orașul!

Câmpulungul luat la pas de mascați și procurori. Dubele au împânzit orașul! Joi, când creştinii ortodocşi sărbătoreau Înălţarea Domnului...

Alte știri din aceeași categorie